Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Els educadors ambientals de la Diputació de Castelló visitaven, dilluns passat Santa Magdalena, dins de les accions de carrer, que realitzen per a sensibilitzar a la població en matèria de cura i respecte pel medi ambient.

En aquest sentit i aprofitant, que el dilluns és dia de mercat, els educadors i educadores ambientals es van instal·lar a la plaça Espanya per a explicar a la població com es gestionen els residus domèstics i assimilables i el benefici que això comporta, tant per a la societat com per al medi ambient. Nombrosos veïns i veïnes van poder conéixer de primera mà com minimitzar la producció al mínim indispensable, i quan siga necessari fer ús del producte, apostar per la reutilització dels elements que per les seues propietats no poden tornar al medi ambient.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, fa una valoració molt positiva d’aquesta campanya que “està realitzant nombroses accions a Santa Magdalena en els últims mesos i ha fet que cada vegada més població s’interesse per l’economia circular i la gestió dels residus”.

Explora más

Vinaros
1:14 am, April 19, 2024
temperature icon 12°C
L: 12° H: 12°
Feels like 10.78 °C cielo claro
Humidity 75 %
Pressure1022 mb
Wind 10 Km/h