El 20% de la Poinsettia que es consumeix a Espanya es cultiva a la C. Valenciana. Sempreflora es un dels productors

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
    1. Ja s’apropa el Nadal
  1. Hi ha moltes maneres de decorar la casa per al Nadal, però un complement decoratiu és la planta amb la Flor de Nadal o Poinsettia

Aquesta planta, originària de Mèxic, és un dels simbols del Nadal més reconegut per tot el món. A la Comunitat Valenciana es produeix el 20% de la Poinsettia que es consumeix a Espanya, i concretamente a Benicarló, a l’empresa Sempreflora, es cultiva una gran part d’aquestes en diferents formats i varietats.

Des de l’inici del novembre fins a finals de desembre, són moltes les Poinsetties que surten des de Benicarló a moltes floristeries i centres de jardineria, per a que puguem decorar les nostres cases amb una de les plantes més boniques del Nadal.

Encara que de forma comú l’anomem Flor de Pasqüa o flor de Nadal, el que ens agrada de la Poinsettia no són les flors, sino les fulles, que quan s’escurça el dia, canvien el color verd per tons com el roig. Les flors són unes petites boletes que surten enmig d’aquestes meravelloses fulles de color, també amb l’escurçament de la llum diària.

A més de la tradicional Poinsettia de color roig, actualment podem trobar Poinsetties en molts colors diferents, que donen noves opcions a la decoració nadalenca. També varietats com la Poinsettia Christmas Mouse, ens donen un joc diferent i molt divertit, amb unes fulles arrodonides, que ens recorden les orelles d’un ratolinet.

Davant aquesta àmplia gamma de Poinsetties, el més difícil és triar la que més ens agrada.

Explora más

Vinaros
10:31 pm, January 23, 2023
temperature icon 4°C
L: 3° H: 4°
Feels like 0.64 °C nubes dispersas
Humidity 61 %
Pressure1024 mb
Wind 16 Km/h