El cinqué camió enviat per la Diputació a Ucraïna arriba al seu destí

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El vehicle transportava un total de 12 tones d’aliments, material sanitari i roba

La Diputació de Castelló ha rebut la notificació de l’arribada del camió que va enviar la setmana passada amb material d’ajuda humanitària amb destinació a Ucraïna per a pal·liar la crisi que ha generat la invasió del país per part de Rússia.

El camió va eixir de Castelló fa uns dies i transportava un total de 12 tones de material, dividides en 3 palets de roba d’abric, 7 de mantes, 5 de sacs de dormir, un palet de màscares, 4 de menjar, 9 de material sanitari i higiènic, 1 palet de gel hidroalcohòlic, 13 de lliteres, 40 de matalassos, 5 cadires de rodes i 18 crosses.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha declarat estar molt satisfet per la labor que s’ha dut a terme per part tant de l’empresa de transport com dels ajuntaments col·laboradors, la Generalitat i la pròpia Diputació.

El transport s’ha realitzat amb la intermediació l’associació d’Ucraïnesos a Castelló Kalyna i l’empresa d’Almassora Logistics Tiles SL i tot el material ha arribat a organitzacions i associacions de les ciutats de Vinnytsia i Volodymyr. La operació ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Martí ha volgut agrair el treball que s’està desenvolupat al Parc Mòbil i els voluntaris de Protecció Civil i ha encoratjat a la societat castellonenca a «continuar demostrant la nostra capacitat d’empatia i solidaritat».

Explora más

Vinaros
5:29 am, March 11, 2023
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 20.63 °C muy nuboso
Humidity 46 %
Pressure1014 mb
Wind 20 Km/h