“Juguen tot nois del poble, hi ha molta eufòria i estan molt animats. Van emplenar un bus i la gent els segueix perquè un és amic, l’altre familiar, tots del poble”, ha explicat el secretari del club, Josep Bertomeu. La grada del Pinell, explica, es va omplir. També gràcies a veïns de Camarles que s’hi havien desplaçat amb cotxes particulars, com els tres joves morts i el conductor, greument ferit.

Els primers rumors sobre la gravetat del sinistre no van trigar a arribar als jugadors i aficionats. “Al saber la notícia, va ser una vall de llàgrimes. El desastre és total”, ha rememorat, abatut, el mateix Bertomeu. El partit es va acabar suspenent.

Ara, fins que tinguin llocs els funerals, el club ha aturat tota l’activitat i està pendent de reunir-se per decidir si convoca algun acte de record o homenatge. L’equip del més jove dels jugadors, de l’equip de categoria infantil, s’havia proclamat campió aquest dissabte passat. “L’activitat ha de continuar, els nois han de continuar entrenant i se n’ha d’anar la boira que tenen el cap. Si paralitzem -el club- es farà bola més grossa i hem d’intentar, tot i que no marxi el record, continuar”, ha tancat Bertomeu.

Més informació: Tristesa i commoció a Camarles per la mort de tres joves en un accident:”És el succés més greu de la història del poble”