El Consorci d’Aigües de la Plana elegeix a l’alcalde de Burriana com a nou president

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La vicepresidència primera recau sobre la regidora de l’Ajuntament d’Onda, María Baila, mentre que la vicepresidència segona l’ocuparà l’alcalde de Les Alqueries, Antonio Gil
  • Jorge Monferrer ofereix la vicepresidència als representants dels ajuntaments de Vila-real, la Vall d’Uixó, Nules i Betxí. “Ens trobaran sempre per a treballar units en un objectiu tan primordial com és el subministrament de l’aigua”, afirma

L’alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, s’ha convertit hui en el nou president del Consorci d’Aigües de la Plana. Reunit en sessió ordinària en el saló de plens del Palau de la Diputació de Castelló, Monferrer assumeix el repte “amb moltes ganes de treballar per a garantir el subministrament de l’aigua potable en els onze municipis que formen part del consorci”.

Per a Monferrer, “este projecte m’il·lusiona i m’apassiona, perquè el desafiament és ser capaços de liderar la transició cap al model del Consorci Provincial d’Aigües de Castelló”. I per a això “desitge agrair el suport de la resta de membres del consorci i poder comptar amb tots”.

De fet, el ja nou president ha oferit la vicepresidència primera a José Benlloch, alcalde de Vila-real. Jorge Monferrer li ha tendit la mà per a treballar i “millorar la gestió de l’aigua”. “Ens trobarem sempre per a treballar per esta terra”, li ha reiterat, al mateix temps que ha ampliat l’oferiment als representants de Nules, la Vall d’Uixó i Betxí. “Esta és una entitat de vital importància per a tots els pobles i més ara davant la manca de pluges”.

Finalment, Jorge Monferrer estarà abrigallat en la vicepresidència primera per María Baila, representant de l’Ajuntament d’Onda, mentre que la vicepresidència segona estarà defensada per l’alcalde de Les les Alqueries, Antonio Gil, que ha acceptat amb el repte de “treballar pel subministrament de l’aigua dels onze pobles presents, sense distincions i sense diferències”.

Cal assenyalar que el Consorci d’Aigües de La Plana està integrat per Onda, Vila-real, Burriana, Les Alqueries, Betxí, la Vilavella, Nules, la Vall d’Uixó, Moncofa, Xilxes i la Llosa, la qual cosa implica el subministrament per a més de 200.000 ciutadans. “És un consorci de gran important, ja que subministra este recurs bàsic a una xifra elevada de població de la província de Castelló”, ha assenyalat el diputat de Cicle Integral de l’Aigua de la Diputació de Castelló, Iván Sánchez, que també ha sigut present en la sessió constitutiva.

En este sentit, Iván Sánchez ha manifestat el compromís de l’entitat “amb els municipis que estan veient-se en dificultats per a garantir la qualitat en el proveïment d’aigua als seus veïns”. Pel que ha assegurat que “des de la Diputació de Castelló estem treballant perquè cap poble, i per tant, cap veí de la província, tinga problemes en el proveïment d’aigua”.

I mostra d’això és la reunió que va mantindre la primera presidenta de la institució provincial, Marta Barrachina, amb la consellera d’Infraestructures, Aigua, Territori i Medi Ambient, Salomé Pradas, després de ser elegida presidenta de la Diputació de Castelló, per a mostrar-li “les urgències i necessitats de la província”. “L’objectiu de la Diputació és donar una resposta àgil i eficaç als problemes de l’aigua”, ha recordat Iván Sánchez.

Explora más

Vinaros
1:33 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 14° H: 16°
Feels like 14.29 °C nubes
Humidity 39 %
Pressure1016 mb
Wind 13 Km/h