Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Departament de Salut de Vinaròs incorpora un terapeuta ocupacional

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Amb la incorporació d’este professional es pretén millorar la qualitat de vida de determinats usuaris del servei de Salut Mental

El departament de salut de Vinaròs ha incorporat a la seua plantilla a un terapeuta ocupacional amb l’objectiu d’atendre de forma personalitzada a determinats usuaris de salut mental i ajudar-los en les seues rutines diàries.

El terapeuta ocupacional desenvolupa la seua labor en coordinació amb el servei de salut mental i atén persones amb alguna mena de trastorn, desmotivació o aïllades de la resta de societat.

L’objectiu d’este professional és crear rutines, realitzar activitats, crear rols i afavorir l’interès de les persones usuàries en les activitats quotidianes del dia a dia, per a potenciar la seua integració en la societat i acompanyar-los en la seua evolució amb els professionals de psiquiatria o psicologia.

Des del departament de salut de Vinaròs, la gerent Ana Teijelo, ha afirmat que “sabem que la salut mental és un dels objectius fonamentals a millorar en els pròxims anys i la millor forma d’afrontar estos nous reptes són amb nous professionals que ens ajuden a oferir una atenció integral i de qualitat als pacients del nostre departament”.

Explora más

Vinaros
1:17 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 20° H: 23°
Feels like 22.65 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h