El Departament de Salut de Vinaròs incorpora un terapeuta ocupacional

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Amb la incorporació d’este professional es pretén millorar la qualitat de vida de determinats usuaris del servei de Salut Mental

El departament de salut de Vinaròs ha incorporat a la seua plantilla a un terapeuta ocupacional amb l’objectiu d’atendre de forma personalitzada a determinats usuaris de salut mental i ajudar-los en les seues rutines diàries.

El terapeuta ocupacional desenvolupa la seua labor en coordinació amb el servei de salut mental i atén persones amb alguna mena de trastorn, desmotivació o aïllades de la resta de societat.

L’objectiu d’este professional és crear rutines, realitzar activitats, crear rols i afavorir l’interès de les persones usuàries en les activitats quotidianes del dia a dia, per a potenciar la seua integració en la societat i acompanyar-los en la seua evolució amb els professionals de psiquiatria o psicologia.

Des del departament de salut de Vinaròs, la gerent Ana Teijelo, ha afirmat que “sabem que la salut mental és un dels objectius fonamentals a millorar en els pròxims anys i la millor forma d’afrontar estos nous reptes són amb nous professionals que ens ajuden a oferir una atenció integral i de qualitat als pacients del nostre departament”.

Explora más

Vinaros
2:51 pm, November 21, 2023
temperature icon 17°C
L: 16° H: 17°
Feels like 16.54 °C muy nuboso
Humidity 55 %
Pressure1013 mb
Wind 60 Km/h