Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Departament de Salut de Vinaròs organitza una jornada amb motiu del dia internacional del dol gestacional, perinatal i neonatal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La jornada, organitzada juntament amb l’Associació Libèl·lules dels Estels, se celebrarà el dimarts 17 d’octubre.

El Departament de Salut de Vinaròs i l’Associació Libèl·lules dels Estels han organitzat per a aquest pròxim dimarts, 17 d’octubre, a partir de les 17.00 hores i al saló d’actes de l’Hospital de Vinaròs una jornada per commemorar el dia internacional del Dol gestacional, perinatal i neonatal.

Durant la jornada es tractaran les novetats legislatives aprovades recentment sobre el registre de nascuts no vius. A més, s’exposarà el protocol implementat a l’Hospital de Vinaròs així com els primers resultats i es presentarà al personal sanitari el símbol de reconeixement d’un cas de mort perinatal a l’Hospital.

Des de la direcció del Departament i la supervisió de l’Àrea de la Dona s’ha assenyalat que volem agrair a l’Associació Libèl·lules dels Estels la seva col·laboració i implicació en una jornada que pretén crear un espai de suport i comprensió per a les persones que s’han enfrontat a la pèrdua a l’àmbit gestacional, perinatal i neonatal”.

Explora más

Vinaros
10:19 am, May 28, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.99 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h