El Fer sense Ser

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Aquests dies de Nadal han estat testimoni de la generositat i la solidaritat que, amb freqüència, es desperten en moltes persones. És un recordatori potent de la importància de compartir i donar suport als altres. No obstant això, en aquesta època de reflexió, seria savi recordar que la solidaritat no hauria de ser limitada a les festivitats

Cada dia de l’any, tenim l’oportunitat de ser solidaris i fomentar els valors que fan que la societat sigui més justa i compassiva. És una tasca que va més enllà de les celebracions esporàdiques i implica un compromís continu amb el bé comú.

En aquest context, una opció que pot tenir un impacte significatiu és la consideració de ser una FAMÍLIA D’ACOLLIMENT.

A través d’aquest acte, no només es pot oferir suport a aquells que necessiten una llar segur, sinó que també es pot transmetre als nostres fills i filles el valor profund de la solidaritat i la responsabilitat envers els altres.

Ser família d’acolliment no només pot canviar vides, sinó que també pot contribuir a la formació d’individus conscients i compassius.

Així, a mesura que sortim de la temporada de festes de Nadal, és una oportunitat per recordar-nos que la solidaritat ha de ser un compromís durador, un regal que podem oferir tot l’any.

L’acolliment de nens i nenes és una experiència enriquidora que ens ha portat a valorar els llaços familiars i la importància de donar suport als més vulnerables, a través d’aquest procés, s’aprèn que la solidaritat no només enriqueix les vides dels altres, sinó que també enriqueix la nostra pròpia existència.

L’acte d’acollir no només implica proporcionar un llit i menjar, sinó també donar amor, suport emocional i una oportunitat per construir un futur millor per a aquests nens.

És una oportunitat per a tothom d’aprendre a conviure amb les diferències i entendre les necessitats individuals.

Això és un crida a la consciència col·lectiva, recordant-nos que tots tenim la capacitat de fer la diferència en la vida d’algú més.

Així que, si després de llegir aquest article algú es planteja fer alguna cosa per ajudar, haurà complert la seva missió. Tots junts podem construir una societat més empàtica i solidària.

Gràcies a totes i tots per considerar aquesta reflexió sobre la importància de la solidaritat i l’acolliment.

Ramon Bel i Serrat 

Explora más

Vinaros
2:56 pm, February 28, 2024
temperature icon 17°C
L: 13° H: 17°
Feels like 15.49 °C muy nuboso
Humidity 39 %
Pressure1016 mb
Wind 12 Km/h