Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El grup socialista de Peníscola lamenta que el PP retallés la participació des de l’inici de la nova legislatura

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

El grup municipal socialista de Peníscola ha criticat la retallada en la participació dels ciutadans que ha executat el govern municipal del PP en transferir la major part de les competències del Ple a la Comissió de Govern des de l’inici del nou mandat municipal.

Queremón Riba, portaveu del PSPV-PSOE lamenta que ja en el primer ple de la legislatura el PP va utilitzar la seva majoria per a llevar del Ple el màxim d’atribucions possibles delegant-les en la Comissió de Govern segons el recollit en l’article 22.2 de la Llei reguladora de les Bases de Règim Local.

El portaveu socialista ha explicat que suposa una gran retallada en la participació i indirectament en la transparència puix que s’impedeix als regidors de l’oposició participar en l’elaboració o discussió dels temes, ja que a la Comissió de Govern només assisteixen regidors de l’Executiu local.

Riba recorda que en aquest cas: ”els regidors del PSPV-PSOE representem a una part de la ciutadania de Peníscola, que té alguna cosa a dir, estem per a aportar el punt de vista d’aquesta població que almenys s’hauria d’escoltar. Per tant, aquesta part de la població veu limitada la seva participació en els assumptes públics del municipi al no poder estar els seus representants en les propostes i debats d’aquestes”.

Explora más

Vinaros
10:38 am, May 25, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.03 °C muy nuboso
Humidity 78 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h