El llagostí, protagonista gastronòmic a Vinaròs fins al 12 de juny 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Dissabte un gastrofestival al passeig obre les jornades gastronòmiques  

El regidor d’Interès Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha presentat este matí a la biblioteca el nou format de les Festes, les jornades i del concurs de cuina del Llagostí, que ara s’avancen a maig i s’agrupen també en tres grans esdeveniments.
Aquest mes del crustaci estrella vinarossenc obrirà el dissabte 21 de maig amb un Gastrofestival dedicat al llagostí de Vinaròs en la pèrgola del passeig marítim a partir de les 11.30 hores, amb participació de 12 restaurants de la localitat, que presentaran elaboracions que posteriorment oferiran en les jornades de cuina del llagostí, però en format tapa. Cada restaurant realitzarà 250 racions a un preu de 5 euros.
Al dia següent, diumenge 22, comencen ja les jornades de cuina del llagostí de Vinaròs, que conclouen el 12 de juny amb participació de 12 restaurants amb menús entre 35 i 42 euros.
El públic podrá votar el seu plat preferit, el premi al millor plat és de 750 euros i el guanyador es donarà a conéixer el dia del Concurs de Cuina aplicada al llagostí. Participant en aquestes jornades també s’optarà al sorteig de dues experiències gastronòmiques.
El 30 de maig se celebrarà el Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs al mercat municipal.
Segons Albella, “aquest és un format que creiem que pot funcionar i que necessitava Vinaròs després de molts anys d’una celebració dispersa que havia donat signes d’esgotament”. 

Explora más

Vinaros
5:54 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 19° H: 21°
Feels like 19.78 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1019 mb
Wind 31 Km/h