El ministre d’Agricultura posa en valor la qualitat dels productes amb DO

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Luis Planas ha demanat un preu just per als productors per tal de garantir el futur de l’agricultura i la pesca.

La visita del ministre d’Agricultura a Benicarló ha encetat el cap de setmana gran de la Festa de la Carxofa. Luis Planas ha arribat a l’Ajuntament a primera hora i ha estat rebut per l’alcaldessa, Xaro Miralles, i la resta de la Corporació Municipal. També han estat presents la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, el secretari autonòmic d’Agricultura, Roger Llanes, el president de la Diputació, José Martí, la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, el director general d’Agricultura, Antoni Quintana, i el diputat de Desenvolupament Rural.

Luis Planas ha posat en valor el sector cooperatiu valencià i la qualitat dels productes amb denominació d’origen, en referència a la Carxofa de Benicarló, i també ha demanat un preu just per als productors per tal de garantir el futur de l’agricultura i la pesca.

Per la seua banda, l’alcaldessa ha agraït al ministre la seua presència a Benicarló assegurant que «és la millor demostració de la importància que té el sector primari a la nostra ciutat» i ha apel·lat a la responsabilitat de les institucions locals, autonòmiques i estatals a l’hora de donar suport a l’agricultura i la pesca».

Després de visitar l’Ajuntament, el ministre s’ha reunit amb el Consell Rector de la Cooperativa Agrícola Benihort i amb la Confraria de Pescadors Sant Telm.

Explora más

Vinaros
6:09 am, March 11, 2023
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 20.68 °C muy nuboso
Humidity 48 %
Pressure1014 mb
Wind 20 Km/h