El Mucbe acollirà un curs sobre arqueoastronomia i antiguitat el mes de juliol

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Serà el 19 i 20 de juliol i tindrà una durada de 20 hores. El curs val 20 euros i les inscripcions es poden formalitzar fins al 10 de juliol.

El Museu de Belles Arts de Castelló i el grup d’investigació d’història antiga i arqueologia de la Universitat Jaume I organitzen un curs sobre arqueoastronomia i antiguitat que tindrà lloc al Mucbe el 19 i 20 de juliol. El curs inclou set conferències d’experts i té una durada de 20 hores.

Les conferències presenten una visió general de com la visió que l’home ha tingut dels astres en la prehistòria i l’antiguitat ha anat conformant el pensament cosmològic i religiós al llarg de mil·lennis, i per tant el comportament diari de l’home, així també com això es pot seguir a través del registre arqueològic, especialment l’arquitectònic, en molts dels jaciments arqueològics de les diverses cultures de l’entorn mediterrani.

Els experts que impartiran conferències seran Juan Antonio Belmonte Avilés, de l’Institut d’Astrofísica de Canàries; Juan José Ferrer Maestro, de la Universitat Jaume I de Castelló; José Lull García, de la Universitat Autònoma de Barcelona; David Hernández de la Fuente, de la Universitat Complutense de Madrid; César Esteban López, de la Universitat de la Laguna i de l’Institut d’Astrofísica de Canàries i César González García i Andrea Rodríguez Antón, de l’Institut de Ciències del Patrimoni de Santiago de Compostela.

El curs val 20 euros i les inscripcions es poden formalitzar fins al 10 de juliol.

[themoneytizer id=”55754-16″]

 

Explora más

Vinaròs,ES
8:26 pm, September 24, 2022
temperature icon 22°C
L: 20° H: 22°
Feels like 21.58 °C nubes
Humidity 61 %
Pressure1010 mb
Wind 16 Km/h