El ple aprova modificar el pla normatiu i la ordenança ciutadana per multar els que paguen per serveis sexuals 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat en el ple ordinari de setembre celebrat ahir dijous modificar el pla normatiu anual 2022 per a incloure en l’ordenança de convivència ciutadana la iniciativa impulsada per Totes i tots som Vinaròs (TSV) per a multar el subjecte actiu de la prostitució, és a dir als que forcen a una persona a prostituir-se o la que paga pels serveis sexuals i no a les dones que els ofereixen.
  • El punt va ser aprovat amb els vots a favor de PSPV, TSV, Compromís, PVI i regidor no adscrit i l’abstenció de PP i C’s. 
Cal recordar que la moció va ser presentada per TSV en el ple del passat mes de juny, sent aprovada amb els vots a favor de PSPV, TSV, Compromís i l’edil no adscrit i l’abstenció de la resta de grups (PP, PVI i C’s).
D’altra banda, el ple també va aprovar el canvi de concessió de la parada 27 del mercat, de venda de productes varis. Es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups i l’abstenció de C’s i el regidor no adscrit.
Un altre punt aprovat va ser la modificació de la denominació de la comissió informativa de l’EDUSI i Edificant, que passa a denominar-se comissió informativa de l’estratègia EDUSI, Pla Edificant i Fons Next Generation. El PP es va abstindre en aquest punt, lamentat Juan Amat com a portaveu del partit, l’escàs contingut del ple i va qualificar de “ridícul” que es porte a aprovació una simple aprovació de canvi de nom d’una comissió.

Explora más

Vinaros
2:58 am, November 11, 2023
temperature icon 16°C
L: 16° H: 17°
Feels like 15.63 °C nubes
Humidity 65 %
Pressure1014 mb
Wind 10 Km/h