El ple reprova l’actitut de Chaler i de l’alcalde pel tema de l’amic invisible

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El ple extraordinari ha aprovat la moció de reprovació al regidor  José Chaler i l’alcalde, Guillem Alsina, presentada pel PP de Vinaròs pel tema del regal de l’amic invisible, amb els vots a favor de PP, PVI i TSV, l’abstenció de Ciutadans i el vot en contra de PSPV i Compromís.  

Al plenari, on ha acudit molt de públic, no han estat presents ni Anna Fibla, per la defunció d’un familiar, ni José Chaler, que havia dimitit pel matí.

Juan Amat (PP) ha dit que Alsina hauria de presentar la seua dimissió com alcalde obligat per les circumstàncies, apuntant que «no es pot entendre que el mateix dia que Chaler presenta la seua dimissió l’alcalde cesse a Fibla, que ha sigut la víctima  de l’assetjament que es va produir des del seu propi govern”.

Manuel Herrera (C’s) va  lamentar Herrera “l’esperpent” que ha hagut de viure Vinaròs “per culpa d’un govern que ha fet d’un cap de corder la seua campanya de Nadal” i va dir que els polítics estan per aportar solucions i no més problemes als ciutadans.

Paula Cerdà, de Compromís, va dir que hagueren donat suport a la moció si la reprovació haguera sigut només a Chaler,  mentre Cecilia Pastor (TSV) va dir que Chaler hauria d’haver dimitit l’endemà de fer el regal i va dir que reprovaven també a l’alcalde «perquè veiem  injust que cesse a Anna Fibla».

Maria Dolores Miralles (PVI) va destacar que l’amic invisible es va fer en dependències municipals i que per això reprovaven a tot l’equip de govern.

Marc Albella (PSPV) va acusar el PP de realitzar “el pitjor exercici de rapinyisme que ha viscut aquesta ciutat”,  i que en aquestes últimes setmanes “les prioritats han sigut defensar el projecte comú per damunt de les nostres diferències, l’interés de Vinaròs per damunt de les decisions partidistes, i adoptar les decisions necessàries”.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha dit que  «vaig optar per la prudència i donar una oportunitat al fet que les converses entre les tres executives pogueren aconseguir una solució” a la que no s’ha arribat, i que l’única cosa que li van demanar a Fibla “va ser una rectificació pública de les seues declaracions”.

Explora más

Vinaròs,ES
11:56 am, May 26, 2022
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.93 °C algo de nubes
Humidity 44 %
Pressure1022 mb
Wind 6 Km/h
X