El PP de Cabanes exigeix a Madrid protecció per als habitatges de Torre de la Sal enfront d’un PSOE que els derroca

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Manifestación per la costa

  • La presidenta local del PP, Lucía García, al costat dels regidors Ana Obiol i José Manuel Nos, reivindiquen a Madrid “la garantia per als veïns que viuen des de 2021 amb la inseguretat que el PSOE pretén confiscar-los les seues cases”, assenyala Obiol
  • El PP va presentar una proposta per a modificar la llei de costes i blindar els habitatges singulars. PSOE i Compromís la van tombar al Senat fa prop d’un any. “El PP és l’única alternativa que garanteix protecció enfront d’erosió”, declara García

El Partit Popular de Cabanes ha exigit a Madrid la protecció dels habitatges de Torre de la Sal que des de maig de 2021 estan amenaçades d’enderrocament per part del PSOE. “És una situació insostenible i desesperant, perquè moltes d’aquestes famílies tenen en aquests habitatges la seua llar. Demolir-les és atacar el patrimoni singular d’un poblat marítim únic i deixar al carrer a famílies que viuen en aquests habitatges”.

Així ho ha considerat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, qui al costat del regidor José Manuel Nos i la presidenta local del PP, Lucía García, van acudir dissabte passat a Madrid per a acompanyar “la justa demanda dels afectats de garantir el futur dels seus habitatges”.

En el PP, ha recordat la presidenta local, “presentem fa més d’un any una iniciativa per a modificar la llei de costes que PSOE i Compromís ens van tombar al Senat”. La iniciativa, tal com recorda García, “plantejava la protecció dels poblats marítims com Torre de la Sal, amb l’objectiu de garantir la preservació del patrimoni singular de les nostres costes”. I pese al rebuig de PSOE i Compromís, “en el PP estem decidits a fer-ho possible tan prompte com governem”, ha declarat la presidenta local del PP a Cabanes.

“Així li ho hem transmés als nostres veïns perquè no hi ha un altre objectiu que garantir els seus drets i preservar el nostre patrimoni”, ha considerat Obiol. “No ens callaran ni a silenciar, perquè aquest és un objectiu de tot un poble que defensa els seus drets i reivindica inversions amb les quals frenar la regressió que tant de mal ens fa”.

El problema, ha conclòs García, “no és el canvi climàtic ni la regressió. És un Govern d’Espanya que en mans de Pedro Sánchez ha decidit abandonar les costes i promoure l’erosió quan en realitat el que necessita la nostra platja és inversió que en forma d’espigons garantisquen l’estabilitat del nostre litoral. Ho farem possible perquè el canvi ja és imparable i comença el pròxim 28 de maig”, ha rematat la presidenta local del PP.

Explora más

Vinaros
3:19 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.87 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1007 mb
Wind 32 Km/h