El PP promou una declaració institucional per a exigir la parada dels trens en Santa Magdalena

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Reivindicació històrica

  • El portaveu del PP en Santa Magdalena, Víctor Cervera, creu que “si existeix una parada en ple ús” privar a la localitat d’aquest recurs “quan s’aprofita pels mercaderies, és negar a la població un recurs de transport bàsic per a l’interior”
  • L’edil, que ha reclamat al Senat, a través de la portaveu provincial i senadora, Salomé Pradas, la posada en marxa de l’estació per a passatgers, considera que seria de gran profit no sols per a Santa Magdalena, “també per a la veïna Salzadella”

El Grup Municipal del Partit Popular a Santa Magdalena de Pulpis ha proposat defensar amb una declaració institucional la reobertura i posada en funcionament de l’estació de tren de la localitat aprofitant que la parada presta servei als trens de mercaderies.

“Si és útil per a aquesta mena de combois, també ha de ser-ho, i amb més motiu, per als passatgers. Exigim que s’arribe a un acord que exigisca d’Adif i Renfe la restitució d’aquesta parada que seria de vital importància i utilitat per als veïns de Santa Magdalena de Pulpis i per a ciutadans de localitats pròximes”.

Víctor Cervera, portaveu del PP a Santa Magdalena de Pulpis, ha reivindicat aquesta mesura i considerat “urgent i necessari” restablir les parades de tren per la localitat “en un moment en el qual el cost de els carburants està disparat”.

“Tenim un Govern d’Espanya que ens convida a utilitzar mitjans de transport alternatius per a estalviar costos i evitar la petjada de carboni, i, no obstant això, es nega a habilitar recursos que serien d’utilitat no sols per al conjunt de la població, sinó també per a poblacions veïnes com les de Salzadella”.

En aquest sentit, “des del PP, com ja hem manifestat al llarg d’aquests anys, continuem reivindicant la necessitat d’obrir aquest recurs de transport al nostre poble. Màximament si està sent aprofitat per a combois de mercaderies, la qual cosa demostra que és possible habilitar la parada”. “Amb la mateixa obstinació amb el qual ens hem desplaçat a Madrid per a reclamar al Senat, a través de la nostra portaveu provincial i senadora, Salomé Pradas, la posada en marxa del servei, tornarem a reclamar-lo a nivell municipal perquè Adif i el Govern d’Espanya ens escolten”, ha conclòs el regidor.

Explora más

Vinaros
2:10 am, April 19, 2024
temperature icon 11°C
L: 11° H: 11°
Feels like 9.41 °C algo de nubes
Humidity 69 %
Pressure1023 mb
Wind 10 Km/h