El PPCS acudeix a Madrid per a defensar la veu de l’interior de Castelló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

NOTA DE PREMSA

 

  • Portem anys reclamant la discriminació positiva per al món rural però el PSOE es nega.”, afirma Aguilella
  • El portaveu del PP en Diputació, Salvador Aguilella, mostra el “suport incondicional” al món rural. Tot el territori mereix inversió, futur i oportunitats”, afirma

El Partit Popular de Castelló participarà aquest diumenge en la ‘Gran Manifestació del Món Rural’, que tindrà lloc a Madrid, “per a defensar la veu del món rural de la província, que el PSOE i els seus socis de govern silencien sense ajudes que garantisquen futur i oportunitats i que damunt ataquen per interessos ideològics”. Així ho ha declarat el portaveu del PP en Diputació i secretari general del PPCS, Salvador Aguilella.

Des del Partit Popular “portem anys reclamant i proposant solucions per als agricultors, els ramaders i totes la persones i sectors que creguen ocupació i oportunitats a l’interior per a frenar la despoblació i oferir productes de màxima qualitat”, explica Aguilella.

Els populars lamenten que des d’altres partits polítics voten en contra de les propostes populars, com va succeir aquesta mateixa setmana en la Diputació de Castelló, quan el PSOE i Compromís van votar en contra dels ramaders de la província, i del suport amb ajudes i campanyes de promoció dels seus productes, “anteposant ideologies i interessos partidistes als dels qui garanteixen amb el seu treball el futur i les oportunitats de l’interior”. I han recordat des del Govern estan propiciant polèmiques i atacs a altres sectors tan rellevants per a l’activitat en el medi rural com la pesca, la caça o els bous.

A més, en la manifestació es protestarà contra les lleis incoherents que pretenen en alguns casos acabar amb les activitats del món rural i en altres casos els ignoren. I s’exigirà la protecció i promoció de les activitats i productes del camp.

Des del Partit Popular han declarant el seu “suport incondicional” al món rural i exigeixen solucions per a disminuir el preu de la llum i els combustibles. I recorden que “el Govern de Pedro Sánchez a Espanya i el de Ximo Puig en la Comunitat Valenciana no fan absolutament res per a revertir la situació”.

Explora más

Vinaròs,ES
4:32 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 26°
Feels like 21.17 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X