Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El PPCS obri a Torreblanca el ‘Despatx al carrer’ per a construir al costat dels veïns el programa de govern de la província

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Pla de proximitat

  • El secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, presideix l’obertura de la campanya a Torreblanca amb el repte de “escoltar els veïns, recaptar els seus suggeriments i propostes i incorporar-les al programa de govern del PP, en el qual tots som importants i del qual tots formem part”, assenyala
  • Junt a la candidata del PP a l’alcaldia de Torreblanca, Tania Agut, en una acció que recorrerà els racons de la província amb el repte de “treballar junts per la província que mereixen els nostres veïns”. “El nostre objectiu és ser útils, per a ajudar a millorar la vida i el benestar de totes les persones”, assenyala el secretari general del PPCS

El Partit Popular de la província de Castelló ha inaugurat hui a Torreblanca la campanya ‘Despatx al carrer’ per a convertir als veïns en els eixos vertebrals del seu programa de Govern. El desig “de poder compartir, escoltar, recaptar idees i suggeriments i consultar propostes està darrere d’aquesta campanya que pretén arribar a cada racó de la nostra província”.
“Castelló i la seua gent és l’única cosa que importa i per això volem que les famílies, la gent, sàpia que té en el Partit Popular un projecte de govern sòlid, que escolta perquè junts tinguem les millors solucions als problemes, perquè per a això som ací, per a ser útils”.

Així ho ha manifestat el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, qui hui ha presidit l’obertura d’aquesta campanya a Torreblanca abrigallant a la candidata del PP a l’alcaldia de la ciutat, Tania Agut. “El repte és, entre tots, de treballar per la província que mereixen els nostres veïns. Perquè hi ha greus problemes però també hi ha solucions si es busquen. I en això estem, obstinats a atendre qualsevol necessitat i a escoltar qualsevol problema perquè la política no té sentit si no ajuda a millorar la vida i el benestar de les persones”.

Salvador Aguilella ha posat en valor la necessitat de “escoltar i treballar diàriament per a aconseguir encimbellar a una província que mereix infraestructures, serveis i inversions que hui el Govern de Pedro Sánchez ens nega”.

“Volem fer política en majúscules, per a estar a l’altura del que aquesta província i les persones mereixen, i volem deixar-nos la pell per tot el que representa aquesta terra, que és la nostra, la que defensem orgullosos i protegim amb obstinació”. “I estem preparats per a demostrar-ho a partir del 28 de maig”, ha conclòs el secretari general del PPCS.

Explora más

Vinaros
12:17 am, May 27, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.14 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h