El PSOE segueix sense reparar el ferm de la Porteta a Peníscola més de dos anys i mig després del pas del temporal Glòria

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Càstig del Consell

  • L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, es reuneix amb la diputada autonòmica del PPCV, Marisa Mezquita, per a traslladar el malestar dels veïns per unes obres que el PSOE va anunciar a so de bombo i platerets i hui segueix si executar. “Demanem més fets i menys propaganda”, assenyala l’alcalde de Peníscola
  • La diputada autonòmica del PPCV lamenta que Ximo Puig estiga més ocupat en els tribunals “tractant d’esquivar el presumpte finançament irregular de l’el seu partit i les ajudes al seu germà que a resoldre les necessitats reals dels ciutadans”

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha reclamat hui a Ximo Puig la reparació del ferm del carrer Porteta, danyat fa més de dos anys i mig, després del pas del temporal Glòria, i que hui continua “sent la viva imatge de l’abandó de la Generalitat”.

La demanda l’ha formulada en el si d’una reunió mantinguda amb la diputada autonòmica del PPCV, Marisa Mezquita, qui s’ha desplaçat fins a la localitat per a escoltar les demandes de l’alcalde i exigir en Les Corts “la solució als problemes reals que afecten la gent i que Ximo Puig desatén”.

El cas de la Porteta “és la mostra dramàtica de com un Consell abandona als seus ciutadans”. “Propaganda, tota, fets, cap”, ha relatat Mezquita. “I l’objectiu és que siguem capaços de resoldre aquesta situació amb un Consell a l’altura de la Comunitat Valenciana que només Carlos Mazón, president regional del PPCV, garanteix”.

Per a Mezquita, “hui Ximo Puig està mes ocupat a tractar d’esquivar a la Justícia que cada dia que passa li assenyala de forma més rotunda en el cas Assut que jutja el presumpte finançament irregular del PSPV”. “Un cas que li assenyala directament per més que el tracta d’eludir-lo i que se suma a la bateria d’ajudes que de manera periòdica han eixit de la seua Consell per a alimentar al seu germà”.

A Peníscola, ha assenyalat Martínez, “portem anys reclamat una solució a aquest problema”. “Es tracta del tram de carrer més pròxim a la mar i el forat que es va crear a conseqüència del temporal Glòria compromet la seguretat dels vianants”. Per això, explica l’alcalde de Peníscola, “no entenem com encara hui no s’ha donat una solució a aquest problema ni tampoc tenim data per a l’inici de les obres”.

En el PP, ha assenyalat Mezquita, “estem compromesos amb cada municipi d’aquesta província de Castelló que, com en el cas de Peníscola, pateix un càstig injust per part d’un Botànic esgotat”. “I estem preparats per a assumir el canvi que a partir del 28 de maig retorne als nostres ciutadans el protagonisme que mai haurien d’haver perdut. Resoldre els seus problemes és una prioritat i ens deixarem la pell per a estar a l’altura de les seues necessitats”.

Explora más

Vinaros
5:18 pm, March 10, 2023
temperature icon 25°C
L: 23° H: 25°
Feels like 24.17 °C nubes
Humidity 42 %
Pressure1014 mb
Wind 30 Km/h