Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El PSPV acusa el tripartit de copiar el seu pressupost en un 87% i endeutar en 5,5 milions a l’ajuntament

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Alsina diu que l’alcaldessa “no es de fiar”

L’exalcalde socialista Guillem Alsina i el portaveu del partit, Marc Albella han fet este matí una valoració dels pressupostos presentats per PP, PVI i VOX aprovats ahir en ple extraordinari.

Alsina va justificar l’abstenció socialista assenyalant que els comptes són “en un 87% iguals” als presentats per ells i Compromís i que hi ha en ells “molts projectes treballats per nosaltres

Això sí, va lamentar que el pressupost contemple un préstec de més de 5,5 milions “que suposarà un endeutament per al consistori”.

Quant a les inversions, va dir que el 50% corresponen al Pla Edificant per a ampliar l’IES Vilaplana i redactar el projecte del centre especial d’educació Baix Maestrat, un altre 21,6% “són els projectes que va treballar el govern progressista en els Next Generation” i “el 28% restant, les inversions del tripartit són 500.000 euros que es dedicaran a redactar nous projectes i 2,1 milions per a noves infraestructures que no han explicat a què destinaran”.

Alsina també ha dit  no entendre el motiu pel qual el tripartit ha decidit redactar el projecte per a un nou auditori quan ja es disposava d’un al consistori fet l’any 2007 sent l’alcaldessa Maria Dolores Miralles regidora de Cultura. “Era un projecte que va costar 450.000 euros, i  que sota el nostre govern s’havia adequat a la realitat actual i ara han tirat aquest diners a les escombraries”, ha indicat.

També ha recordat  la negociació dels socialistes amb el PVI al pressupost, apuntant que moltes coses que els independents els van exigir no consten ara al pressupost actual, com tampoc es reflecteix la exigida amortització de la plaça de sotssecretari ni la promesa a la Fundació Caixa Vinaròs d’una partida per compensar la pèrdua de la subvenció que destinava la Generalitat al llegat de Carles Santos.

Per a Alsina  “Miralles ha perdut els papers completamente en el seu afany per ser alcaldessa. Menteix per continuar ocupant el lloc que tant ha volgut, i és preocupant que la figura institucional que tenim al capdavant de l’Ajuntament no siga de fiar”.

Explora más

Vinaros
9:44 am, May 25, 2024
temperature icon 21°C
L: 20° H: 21°
Feels like 21.52 °C muy nuboso
Humidity 80 %
Pressure1018 mb
Wind 6 Km/h