El PSPV d’Alcalà de Xivert i Alcossebre exigeix transparència en el pla de publicitat de l’Ajuntament per a conéixer la inversió real

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La regidora Sara Cucala denuncia la falta de claredat en l’assignació de recursos en publicitat i assenyala que s’imputen més despeses en promoció en partides d’altres regidories

La regidora del PSPV a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Sara Cucala, ha exigit a l’equip de governdel PP que detalle en què s’inverteixen els recursos municipals destinats a publicitat, ja que, segons han pogut constatar els socialistes, la partida inicial de 20.000 euros acaba multiplicant-se per cinc fins a superar els 100.000 euros si se sumen les factures relacionades amb comunicació i promoció institucional imputades a altres regidories.

“És inadmissible que l’equip de govern del PP continue ocultant als veïns i veïnes en què es gasta els diners públics en matèria de publicitat, màximament quan es tracta de diners públics”, ha afirmat la regidora socialista. “Tenim dret a saber quines empreses es contracten, quins criteris se segueixen per a la selecció d’aquestes i quins resultats s’obtenen amb les campanyes publicitàries”, ha afegit, ja que “és un dret ciutadà i una obligació de transparència per part del govern municipal”.

Cucala ha explicat que aquesta “opacitat” en la gestió del pressupost de publicitat “és una pràctica habitual del govern municipal de Francisco Juan. “Any rere any, ens trobem amb la mateixa falta d’informació i el mateix obscurantisme”. La representant socialista també ha criticat “la falta de planificació i l’escassa eficàcia del pla de publicitat de l’executiu del PP” i ha lamentat que “les accions de promoció es limiten a publicitar el ja conegut pels veïns i que no es faça un esforç per donar a conéixer el municipi a nous visitants”. ”Necessitem un pla de publicitat modern, eficaç i transparent que responga a les necessitats reals del municipi”, ha afirmat. La regidora socialista proposa que es redefinisca l’estratègia de comunicació de l’Ajuntament perquè se centre en la promoció turística del municipi, amb accions concretes i mesurables que permeten atraure a nous visitants i generar riquesa en la localitat.

Explora más

Vinaros
5:46 am, April 16, 2024
temperature icon 17°C
L: 17° H: 17°
Feels like 15.89 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1016 mb
Wind 4 Km/h