El PSPV de Castelló condemna l’atac a la seu local de Nules i insta el PP a que deixe d’instigar els ultres a convertir els carrers en camps de batalla

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Samuel Falomir, condemna l’atac perpetrat la nit d’aquest diumenge a la Casa del Poble de l’agrupació socialista de Nules. “Aquest lamentable incident és un clar reflex del clima de crispació, polarització i violència que alimenta un PP incapaç d’acceptar que el bloc d’esquerres continuarà liderant el futur d’Espanya durant els pròxims quatre anys”.

Falomir insta el Partit Popular a desaprovar “aquestes actuacions pròpies de ‘kale borroka‘” i a que deixe d’inflamar els ultras a convertir els carrers en camps de batalla. “Les diferències polítiques es resolen amb el diàleg i el respecte mutu, no atacant les seus de partits profundament democràtics com ha passat a Nules i a Viver”.

Falomir fa una crida a la responsabilitat política i recorda que la societat espera que els partits “fomenten un debat democràtic constructiu, no la violència i la confrontació a la via pública”. “No són el camí per a expressar desacord polític”, assenyala.

Explora más

Vinaros
8:27 pm, February 29, 2024
temperature icon 14°C
L: 13° H: 15°
Feels like 12.59 °C nubes
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 17 Km/h