El PSPV de Castelló constitueix el Comité Electoral per a dirigir la campanya i guanyar les pròximes eleccions del 28M 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El secretari general provincial, Samuel Falomir, designa Joan Morales com a coordinador del equip i destaca que “des de ja” s’intensificarà el treball per a “tornar a ser la primera força d’aquest país”

L’Executiva del PSPV de Castelló ha ratificat hui a Almassora en sessió ordinària els noms que pilotaran des del Comité Electoral les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 28 de maig. L’equip estarà coordinat per l’actual secretari d’Organització, Joan Morales, a qui l’acompanyaran noms importants del partit com el de María Victoria Garrido, responsable de mobilització, i Ana Besalduch, encarregada d’elaborar l’estratègia programàtica. Zaida Moreno portarà les tasques administratives i el suport a les agrupacions locals i comarcals.

L’objectiu del Partit Socialista és intensificar “des de ja el treball per a tornar a ser la primera força d’aquest país”, afirma Samuel Falomir, cap dels socialistes castellonencs. L’equip està conformat per tots els secretaris generals i d’organització de les comarques, el que és una piqueta d’ull “a l’estructura municipalista del PSPV-PSOE”. “Comptem amb representants de tota la província, formats i amb vertadera vocació de servei públic que es posaran a disposició de la ciutadania per a contribuir a crear una Castelló més pròspera i de futur”. “Són persones molts preparades, que coneixen la província i estan disposades a donar-ho tot per arribar a tots els racons del nostre territori”. Aquest òrgan s’encarregarà des d’ara de totes les accions estratègiques del partit durant la precampanya i la campanya electoral. “Com que tots i totes ja formen part de l’Executiva és la continuació a la gran tasca que s’està desenvolupant des del partit per a arribar a tots llocs i millorar la vida de la gent”.

Com a part de l’estratègia electoral, Falomir anuncia que es mobilitzarà tots els càrrecs municipals i autonòmics “per a explicar als castellonencs i castellonenques que som l’opció en la que han de seguir confiant”. Propostes com la revalorització de les pensions, la rebaixa de l’IVA de l’alimentació, el suport a la indústria i les ajudes socials són exemples que “tenim fets, full de ruta i, sobre tot, projectes i visió de futur”.

“Eixim a guanyar en totes les places, no renunciem a cap municipi ni a cap comarca. Tenim clar que ens centrarem en les principals preocupacions que tenen els ciutadanes de Castelló”, assenyala. “La campanya serà propera i respectuosa, lluny de les excentricitats i els excessos verbals de la dreta”.

El secretari general socialista assegura que “afrontem l’any amb il·lusió i amb la voluntat de construir un govern fort i acreditat que continue treballant per impulsar Castelló a través de la indústria, la tecnologia, la cultura, el turisme de qualitat i el benestar social”.

Explora más

Vinaros
4:52 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 21°
Feels like 19.82 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1019 mb
Wind 33 Km/h