Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El PSPV de Castelló denuncia l’ús partidista de Salomé Pradas de la Conselleria en primar l’atenció als portaveus del PP sobre els alcaldes en la seua agenda diària

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

  • La diputada Zaida Moreno critica que la consellera “utilitze el seu temps i els recursos de la Generalitat per a promocionar els edils del seu propi partit” mentre ignora els representants que gestionen els ajuntaments.

La vicesecretària del PSPV provincial, Zaida Moreno, arremet contra la consellera d’Infraestructures, Salomé Pradas, per utilitzar la seua posició “per a promoure interessos partidistes en lloc de treballar per la província de Castelló”.

Moreno assenyala que Pradas prioritza en la seua agenda diària les trobades amb portaveus del Partit Popular en l’oposició “mentre dona llargues als alcaldes i alcaldesses, especialment aquells pertanyents al Partit Socialista, que sí que gestionen i necessiten de l’atenció de l’administració pública per a dur a terme projectes en benefici de les persones”. En aquest context, denúncia que la castellonenca “utilitze el seu temps i els recursos de la Generalitat per a llançar missatges a nivell local i promocionar als edils del seu propi partit”.

Com a exemple concret, Zaida Moreno recorda el cas de l’alcalde de Vinaròs, qui “va ser ignorat” i no va rebre resposta de Pradas davant la sol·licitud d’una reunió per a abordar el futur del port pesquer “fins que no ho vam denunciar públicament”. “Realment va ser vergonyós que deixara les peticions de Guillem Alsina en llegit i organitzara alhora una visita del director general de Ports al recinte portuari a la qual només es va citar als edils del PP”. “Ens consta que hi ha múltiples alcaldes i alcaldesses que segueixen sense saber res de la consellera que representa a la nostra província”.

En opinió de la socialista de la Vall d’Uixó, “Salomé Pradas no està en la Conselleria per a gestionar ni treballar per la província, sinó per a afavorir al Partit Popular” i es recolza en què “ha preparat el pitjor pressupost possible en matèria d’infraestructures per a les nostres comarques”. “Només dedica 360.000 euros a obres noves a la província” –el que suposa una sola única rotonda—, la qual cosa deixa projectes estratègics com la ronda oest de Castelló en ‘stand by’ en deixar-les amb una assignació “ínfima”.

Des del PSPV exigeixen a la consellera “que es deixe de jocs i treballe des d’una perspectiva de província, i no de partit”. “Deu deixar de costat ja les agendes partidistes i centrar-se en el benestar i el progrés de la província”, finalitza.

Explora más

Vinaros
11:55 pm, June 22, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 23.32 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h