Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El PSPV de Sant Jordi critica que l’ajuntament del PP no assistisca a FITUR mentre “gasta diners en promoció personal de l’alcalde”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

  • El portaveu del PSPV, Hèctor Cifre, afirma que s’hauria de treballar per la promoció del turisme rural, Panoràmica Golf, el càmping de la localitat i les Planes del Regne

Els socialistes de Sant Jordi reproven la decisió de l’ajuntament del PP de no acudir un any més a FITUR i “deixar escapar una oportunitat d’or”. “És una de les fires de turisme més importants del món i, per això, és clau anar allí a vendre els atractius del nostre municipi”. Héctor Cifre, portaveu socialista a la localitat, afirma que la política de “deixadesa” del PP perjudica Sant Jordi i al seu veïnat mentre es fa promoció personal de l’alcalde, Ivan Sánchez.

Els socialistes proposen que es promocione el turisme rural de Sant Jordi, la urbanització Panoràmica Golf, el càmping Maestrat Park i les Planes del Regne. “Aquesta és una oportunitat única perquè la gent conega el nostre poble, però també perquè més empreses es fixen en Sant Jordi”, assegura Cifre, qui afegeix que “són moltes les famílies que es queixen de la falta d’ocupació i del nul projecte del PP que ens està convertint en un poble dormitori”.

Cifre destaca que Sant Jordi necessita un “gran impuls econòmic que fixe població i que ens done futur”. “Per aquest motiu els socialistes estem treballant des de l’Ajuntament perquè es milloren els serveis bàsics a la nostra localitat”.

D’altra banda, el PSPV critica que encara no estiguen aprovats els pressupostos. “Fa més de tres mesos que vam presentar una proposta de mesures a l’alcaldia per a millorar Sant Jordi, però, no hem tingut cap resposta”. “Continuarem fent propostes per millorar el nostre poble”, ha finalitzat.

Explora más

Vinaros
1:20 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 20° H: 23°
Feels like 22.65 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h