El PSPV-PSOE de la comarca Ports Maestrat expressa la seva consternació per la defunció del regidor de Vinaròs Jordi Català Estarelles

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El PSPV-PSOE de la comarca Ports Maestrat vol manifestar la seva consternació i tristesa per la defunció aquest matí del regidor de Vinaròs, Jordi Català Estarelles als 54 anys d’edat.

La secretària general de l’Executiva Comarcal, Ana Besalduch, ha volgut expressar el gran pesar en nom de tots els companys davant la sobtada i inesperada desaparició de Jordi Català, qui va entrar a formar part com a regidor de Vinaròs després de les eleccions del maig de 2023.

Català va ocupar la cartera d’Obres i Serveis i Carnestoltes sota el govern de Guillem Alsina i actualment era un dels nou regidors del PSPV-PSOE de Vinaròs. Des de l’any 2019 al 2022 Jordi Catalá va ser president de la Comissió Organitzadora del Carnestoltes de Vinaròs. Persona activa en la vida social de la ciutat Català era soci d’Amics de Vinaròs i també de la Comparsa Tomba i Tomba.

El PSPV Ports Maestrat expressa el seu més sentit condol i vol transmetre tot l’afecte a la família i amics de Jordi, a més dels seus companys del grup municipal i a l’Agrupació
de Vinaròs en general, als quals envia una forta abraçada.

Explora más

Vinaros
6:46 pm, February 29, 2024
temperature icon 16°C
L: 16° H: 17°
Feels like 15.27 °C nubes dispersas
Humidity 52 %
Pressure1011 mb
Wind 23 Km/h