Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El PSPV-PSOE, Totes i tots i Compromís no consideren urgent sol·licitar mitjans per a l’Hospital de Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

  • Els populars van presentar una moció al ple per exigir més mitjans i personal al Departament de Salut davant les denúncies dels sindicats

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu Juan Amat, ha manifestat avui que “a l’últim ple, celebrat ahir, vam tornar a veure la falta de compromís de Guillem Alsina amb els vinarossencs. En la moció presentada pel Partit Popular sol·licitant que es doten de mitjans addicionals a l’Hospital de Vinaròs, ja que les retallades de personal que estem patint i que han estat denunciades pels mateixos sindicats, sumat a les enormes llistes d’espera que patim els vinarossencs, requereixen almenys que des de l’Ajuntament s’aixeque la veu”.

Amat lamentava que “aquells que no han aixecat la veu fins a aquest moment van impedir que la poguéssim alçar la resta dels partits, que sí que veiem urgent exigir a la Generalitat Valenciana una sanitat de qualitat i amb els mitjans humans i materials necessaris”.

Continuava Amat afirmant que “és desmoralitzador veure com sostenien que no era urgent debatre aquest tema amb allò que no només no reclamen, sinó que a més impedeixen que ho puguem fer la resta de les formacions polítiques”.

El portaveu popular anunciava que “des del Partit Popular tornarem a presentar aquesta moció i veurem si segueixen anteposant tapar les vergonyes al govern de Ximo Puig abans que defensar els interessos dels vinarossencs”.

Explora más

Vinaros
11:15 am, July 24, 2024
temperature icon 32°C
L: 32° H: 34°
Feels like 37.88 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h