El PSPV recorda a Mazón que “no té competències sobre el litoral de la Comunitat” i l’acusa d’utilitzar les institucions “com a ariet contra el Govern”: “eixa futura Llei de Costes de la qual parlen està abocada al fracàs”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La portaveu adjunta socialista a les Corts, María José Salvador, apunta que “aquesta proposta envaeix competències de l’Estat i acabarà suspesa pel Tribunal Constitucional com ha ocorregut a Galícia”.

El PSPV-PSOE ha recordat hui a Mazón i als seus socis de la ultradreta que “el Consell no té competències sobre el litoral de la Comunitat Valenciana” i ha assenyalat que “eixa futura Llei de Costes de la qual parlen està abocada al fracàs”. Així s’ha manifestat aquest divendres la portaveu adjunta socialista a les Corts i responsable de l’àrea de Territori, María José Salvador, qui ha acusat el PP d’utilitzar “les institucions valencianes com a ariet contra el Govern d’Espanya” i ha remarcat que “aquesta proposta envaeix competències de l’Estat i acabarà suspesa pel Tribunal Constitucional com ha ocorregut a Galícia”.

En aquest sentit, la dirigent socialista ha instat el Consell a “explicar amb tots els pèls i senyals quin és el seu objectiu real amb aquesta nova legislació” i ha mostrat la seua preocupació perquè “tots sabem com va acabar l’última Llei de Costes que va impulsar el Partit Popular a la Comunitat Valenciana: declarada inconstitucional”. A més a més, Salvador ha lamentat que “la dreta torne al seu model d’urbanisme salvatge, del qual sembla que no han aprés res” i ha subratllat que “el PATIVEL, avalat pel Tribunal Suprem, permet la protecció de l’últim tram del litoral després d’anys patint eixe urbanisme salvatge del PP”.

Així mateix, la portaveu adjunta del PSPV-PSOE ha afirmat que “les polítiques que defensarem sempre els i les socialistes valencians seran les que aposten per lluitar contra el canvi climàtic, preservar el territori i els enclavaments paisatgístics” i ha insistit que “ens trobaran sempre enfront quan facen de la política un instrument de confrontació”.

Finalment, Salvador ha reprotxat al Partit Popular que “aprofite una situació de regulació per a llançar mentides i confondre a la ciutadania”. “Menys invents i més treballar pels problemes reals dels valencians i valencianes”, ha conclòs.

Explora más

Vinaros
12:21 pm, February 28, 2024
temperature icon 15°C
L: 13° H: 15°
Feels like 13.07 °C cielo claro
Humidity 39 %
Pressure1017 mb
Wind 39 Km/h