El PSPV reivindica “el seu segell” en els pressupostos del Patronat de Turisme de 2024 gràcies als 2,3 milions d’euros d’Europa per al pla ‘Necst Destination’

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La portaveu socialista defensa el ‘sí’ als comptes de l’organisme autònom perquè consoliden altres iniciatives impulsades pels socialistes, com el festival gastronòmic i el patrocini a l’equip provincial ciclista

El PSPV de la Diputació de Castelló, a través de la diputada Maria Jiménez, ha reivindicat que el “segell socialista continua definint hui les línies estratègiques del Patronat de Turisme” després d’aprovar-se, sense cap vot en contra, els pressupostos del departament provincial de turisme per a l’any 2024. Jiménez ha defensat el ‘sí’ perquè inclou com a inversió més important –2,3 milions d’euros– el desplegament del projecte ‘Necst Destination Castelló 2026’, una iniciativa ideada baix l’etapa de José Martí en la Diputació destinada a potenciar el cicloturisme a la província de Castelló. Aquest plantejament va rebre 3,9 milions d’euros d’Europa per a implantar un nou model de turisme sostenible i vertebrar les comarques a través de ciclisme. “Estem satisfets que el nostre llegat continue present i creixent cada dia més”.

La portaveu socialista en el Patronat de Turisme també ha mostrat el seu suport als comptes de l’ens autònom perquè consoliden altres iniciatives impulsades pels socialistes, com el festival gastronòmic i el patrocini a l’equip provincial ciclista. “El compromís del PSPV sempre serà promoure i donar a conéixer el potencial de la província, la seua diversitat i el paper fonamental del turisme en l’economia local, per això hem votat a favor del pressupost”.

En relació a la supressió dels plans de governança, Maria Jiménez ha sol·licitat una reunió amb les mancomunitats per a abordar el nou model de suport a les comarques i consensuar les noves bases de suport. Des del PSPV es mostren disposats a col·laborar estretament amb el govern per a impulsar el turisme a Castelló i continuar treballant per a promoure iniciatives que fomentin la diversificació i sostenibilitat del sector turístic de la província.

Explora más

Vinaros
6:56 pm, February 29, 2024
temperature icon 16°C
L: 16° H: 16°
Feels like 15.76 °C nubes dispersas
Humidity 71 %
Pressure1011 mb
Wind 16 Km/h