El PVI critica que la reducció horària de la biblioteca és “per falta de personal”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La portaveu del Partit de Vinaròs Independent (PVI), Maria Dolores Miralles, ha criticat la reducció d’obertura de la biblioteca municipal, que ha atribuït a la falta de personal.

La instal·lació municipal, que tenia un horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores i els dissabtes al matí durant tres hores, passa ara a obrir de dilluns a divendres de les 9.30 fins a les 13.30 hores i a la vesprada de 17 a 20 hores. Els dissabtes al matí ja no estarà oberta al públic.

“Abans es comptava amb 7 persones per a poder complir l’horari d’obertura, però s’ha anat reduint el personal fins a arribar a 3 persones. La plantilla actual és un conserge de 35 hores, un auxiliar que fa 18 hores sol els matins i la tècnica de la biblioteca, que fa 35 hores”, va explicar.

Miralles va lamentar que siguen els ciutadans els que hagen de pagar amb una reducció horari aquesta falta de personal. “Lamentablement és un servei que està en precari per una reducció dràstica de 7 a 3 persones. És una vergonya que un espai tan visitat per gent de molt diferents edats, quasi 5.000 persones al mes, on a més d’estudiar es fan actes, haja de veure reduït l’horari”, va indicar. La portaveu del PVI va considerar que el regidor de Recursos Humans hauria d’intentar solucionar aquesta manca “amb tècnics d’altres àrees” fins que es contracten més persones.

Finalment, va assenyalar que “estem a favor de la reducció de la jornada laboral dels funcionaris de l’Ajuntament a 35 hores setmanals, sempre que es compte amb personal suficient, no afecte la productivitat i no es paguen més hores extra”.

Explora más

Vinaros
5:24 pm, March 10, 2023
temperature icon 25°C
L: 23° H: 25°
Feels like 24.15 °C nubes
Humidity 42 %
Pressure1014 mb
Wind 30 Km/h