El taller d’ocupació ‘Dinamitza’t’ organitza un taller d’art per a alumnes d’Infantil i Primària

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’alumnat d’Infantil i Primària aprendrà en parelles la tècnica del retrat que va cultivar la reconeguda artista Frida Kahlo. Els tallers han començat en octubre i es faran durant tot el mes de novembre.

Les alumnes del taller d’ocupació ‘Dinamitza’t’ han organitzat durant els mesos d’octubre i novembre un taller didàctic d’art al Mucbe en el qual els xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària de les escoles de Benicarló aprendran la tècnica del retrat i coneixeran algunes dades biogràfiques i obres realitzades per la pintora mexicana, Frida Kahlo, reconeguda a nivell mundial pels seus retrats.

Avui han acudit al Mucbe els alumnes de 6é de Primària del CEIP Ángel Esteban, i dues alumnes del taller ‘Dinamitza’t’ han explicat pas a pas als xiquets, organitzats per parelles, com fer el retrat dels seus companys amb cartolines, retoladors i colors per a finalitzar el dibuix.

Aquests tallers tenen una durada d’una hora i mitja pels matins i migdies al Mucbe. Han començat el mes d’octubre i continuaran tot el mes de novembre.

Explora más

Vinaros
1:33 am, April 19, 2024
temperature icon 11°C
L: 11° H: 11°
Feels like 10.15 °C algo de nubes
Humidity 74 %
Pressure1023 mb
Wind 11 Km/h