Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els bombers del Parc Comarcal del Baix Maestrat, mostren el malestar per què no poden mantenir el servei al 50%

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Mentre les províncies d’Alacant i València, estan funcionant amb una plantilla de més de 100 bombers, a la província de Castelló actualment són al voltant de 50 professionals.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, aquesta problemàtica la van arrastrant des de la passada legislatura. Apart de les plantilles, els bombers també han manifestat que:” No sols és la problemàtica de la plantilla de professionals. Tampoc ens estan formant i no s’està duent a terme el manteniment dels vehicles en els quals treballem.”

No volen més pegots, volem solucions:

En moltes ocasions, per a poder cobrir el torn mínim que és de 6 bombers ara, se estan aprofitant de la humanitat dels bombers que fa molt de temps que realitzen hores extra.

En referència als vehicles, el dia de hui, sols tenen tres camions actius al parc: un de Nules, un de la unitat URS (unitat de rescat i Salvament) i un de propietat del parc de Benicarló.

El tema administratiu, sí que executen les tasques bàsiques per a realitzar el còmput anual, però hi ha milers de papers per organitzar. Ja que no hi són el personal suficient.

cent dies per a veure alguna acció per millorar les condicions:

Els professionals del parc de bombers ubicat a Benicarló, no poden més, per això han decidit fer una reinvicació a l’unic camió de propietat del parc de Benicarló. Amb cartells “PERILL”, “LA PRECARIETAT

MATA LA DIRECCIÓ ENS IGNORA SOS! “, “BOMBERS SENSE CAMIONS, DIRECTORS AMB BONS COTXES “, “PLANTILLA EN MÍNIMS = CIUTADANS DE SEGONA”, “PLANTILLA BAIX MÍNIMS CIUTADANS DESPROTEGITS… Animen a tots els ciutadans a què els veuen pel seu municipi facen una foto i la pugen a les xarxes socials.

Necessitem solucions i deixar de gestionar aquest Consorci de Bombers com si fos una empresa privada sota els interessos del Cap (que quedi clar que no és el diputat, aquí mana el Cap d’Operacions sens dubte i el diputat és simplement el representant del Consorci de portes a fora) amb l’objectiu de continuar instaurant la por en els opositors i l’amiguisme.

Sembla ser que aquesta direcció només reacciona si els treballadors s’uneixen i planten cara al sistema ranci imposat des de fa molts anys i gràcies a la pressió que estem exercint, ja han tret resolució de la millora d’ocupació i l’activaran en breu.

També som coneixedors del gran desesper acrescut del Cap d’Operacions i el Diputat degut a les mesures i no poder cobrir les prevencions o reforçar els parcs. Des d’alguns sindicats estem advertint de la situació actual a tots els alcaldes dels municipis consorciats i aquests estan demanant explicacions sense obtenir resposta, la qual cosa els posa en una situació molt difícil.

El Vila-real CF també s’ha posat en contacte amb un dels sindicats mostrant la seva preocupació en cas que sorgeixi algun servei en ple partit veient-se obligats els bombers a abandonar el camp de futbol.

Agraïm a tots l’esforç, i reiterem a la Direcció la nostra voluntat de dialogar i solucionar tot això amb una sèrie d’objectius molt clars a curt i mitjà termini i que tenim preparats per a quan ens convoquin.

IMG_5787
IMG_5901
IMG_6007
IMG_6009
IMG_6011
c362b165-1e00-4ae4-9128-5a5c66fc0f74

Explora más

Vinaros
11:16 pm, May 26, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.14 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1017 mb
Wind 7 Km/h