Els Mossos d’Esquadra detenen a la Sènia un home i una dona per dos robatoris al Baix Maestrat i al Montsià

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • En una inspecció a una granja en desús de la Sènia els agents van recuperar dues furgonetes i diverses ferramentes sostretes en els robatoris

Agents de la Policia dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 25 d’octubre una dona de 42 anys i un home de 35 anys, com a presumptes autors de dos robatoris amb força ocorreguts a les localitats de Traiguera i la Sènia.

Hores abans, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient i de la Unitat d’Investigació d’Amposta van realitzar una inspecció a la nau d’una granja en desús ubicada a la localitat de la Sènia. En el transcurs de la inspecció els agents van observar que a l’interior de la nau hi havia estacionats dos vehicles tipus furgoneta.

Un cop realitzades comprovacions va resultar que aquests vehicles constaven sostrets. Segons la denúncia inicial les furgonetes van ser sostretes el 9 de febrer d’unes dependències municipals de l’ajuntament de Traiguera.

Els agents també van localitzar a l’interior de la granja inspeccionada diverses eines i ferramentes que posteriorment van comprovar havien estat sostretes en un robatori ocorregut l’11 d’abril en una explotació porcina de la Sènia.

Els agents van detenir un home i una dona, responsables d’aquesta granja, com a presumptes autors dels dos robatoris amb força. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions en referència a aquests casos.

Les dues persones detingudes van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan siguin requerides.

 

Explora más

Vinaros
7:15 am, April 16, 2024
temperature icon 18°C
L: 15° H: 18°
Feels like 17.55 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1016 mb
Wind 2 Km/h