Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

En 55 dies hem aprovat els pressupostos del 2024

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

La setmana pasada es va aprovar el pressupost municipal per a l’exercici 2024 per un import total de 43.732.000€, dels quals el capítol de inversions arriba a quasi 14.000.000€, més de 2,2 milions d’euros de diferencia respecte al projecte del pressupostos de PSOE i COMPROMÍS. Per arrribar fins ací, s’ha dut a terme per tots els membres del nou equip de govern un treball molt intens des de que vam adquirir la responsabilitat de formar un un equip de govern.

L’aprovació del pressupost municipal, és des del 29 de desembre on va ser nomenada la nova alcadessa de Vinaròs, l’objectiu prioritari del PVI, ja que la inexistència del mateix va ser el motiu principal de la moció de censura presentada.

Ens han costat 55 dies , recordem que l’anterior equip de govern va ser incapaç en 700 dies d’aprovar un nou pressupost municipal. L’últim pressupost aprovat pel PSOE/COMPROMÍS va ser el 16 de febrer del 2022, el que suposa que tot el 2023 van obligar a treballar o a mal treballar en presssupostos prorrogats, una irregularitat que dificulta i provoca la paralisi de l’Ajuntament i del municipi, ja que impedeix fer noves inversions.

És un pressupost social, ja que contempla un increment del 15% en aquesta área, també s’han incrementat un 1277% les partides d’urbanisme per tal de donar solució als problemes que venim arrastrant des de fa anys i que no han segut atesos.

És un pressupost que contempla un increment del 168% en la millora d’infraestrucutures esportives per tal d’acometre la redacció del projecte poliesportiu, donant resposta a les reinvindicacions de les associacions esportives del muncipi.

És un pressupost que contempla un increment del 141% en els equipaments culturals ja que preveu la redacció del projecte del nou auditori municipal. També contempla un increment del 80,84% en l’enveliment del municipi amb la millora de la plaça de la plaça primer de maig (redacció del projecte) i renovació de la plaça de bous aixi com la creació de noves partides pressupostàries destinades a la millora de infraestructures de la zona nord , sud i ermita, donant resposta a les reinvindicacions de la ciutadania que viu en aquestes zones allunyades del nucli urbà.

Ens hem marcat unes prioritats com és executar les obres del IES José Vilaplana dins del Pla EDIFICANT, un projecte de més de 15 milions i que ha sofert una dilació en el temps fruit de la inoperancia de l’anterior equip de govern. Inicair la redacció del projecte del Centre d’Educació Especial,una altra infraestrucurtura educativa oblidada per l’anterior equip de govern a pesar que des del 2021 es disposava de la delegació de competències per a començar a treballar en ella.

En definitiva és un pressupost que dona resposta a les necessitats dels VINAROSSENCS, i que han estat elaborats en 55 dies. Ni tan sols ens han donat els 100 dies de cortesía que nosaltres si que vam donarli’s, però gràcies a l’esforç d’aquest nou equip de govern , ens han sobrat 45 dies dels 100 habituals de cortesía, a pesar de les dificultats que se’ns han posat

Dotar a l’Ajuntament de Vinaròs de PRESSUPOST, es dotar-lo d’una fulla de ruta marcada, coneguda i amb uns objectius clars, i això és el que farem ara amb l’aprovació dels pressupostos municipals.

És prioritari disposar de PRESSUPOST, però encara és més important GESTIONAR-LO adequadament, a partir d’ara ens centrarem en aquesta tasca.

Explora más

Vinaros
12:09 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 23.32 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h