Enrique Prades lidera el canvi a Rossell amb un equip de veïns “disposat a escoltar el nostre poble per a millorar-lo”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

L’equip del canvi

  • El candidat del PP a l’alcaldia reivindica “la veu dels qui senten i viuen el nostre poble”, perquè “gaudim, parlem i volem a Rossell i després de 24 anys, ha arribat el moment d’obrir les portes d’aquest ajuntament que és la casa de tots”
  • “Tenim ganes i molta il·lusió perquè volem canviar allò que no funciona amb la política útil capaç de donar solucions i treballar, al mateix temps, pels projectes que retornen el pols al nostre poble”. “Som el canvi que Rossell reclama”, assenyala Enrique Prades

“Vivim, convivim, treballem, gaudim, parlem i volem a Rossell”. Amb aquesta carta de presentació Enrique Prades encapçala la candidatura que el PP presenta per Rossell amb el repte de “millorar el nostre poble, que és una joia que compartim”.

Amb ganes i coratge, i “carregats d’il·lusió i entusiasme”, Prades ha reivindicat “la veu del meu poble” perquè després de 24 anys, “les portes de l’ajuntament s’òbriguen amb aire fresc perquè aquesta és la casa del poble”.

I per a aconseguir-ho, Prades presenta un programa de govern “obert i participatiu, capaç i resolutiu, implicat al cent per cent amb Rossell, perquè es tracta de servir, de ser útils, de resoldre els problemes i promoure oportunitats perquè aquest poble que gaudim prospere i garantisca benestar i qualitat de vida a tots”.

Una candidatura “renovada i entusiasmada” que “abraça i toca perquè és pròxima, escolta i atén perquè desitja ser eficaç i útil. I que mira als ulls perquè som veïns que compartim els mateixos problemes i les mateixes il·lusions per Rossell”.

Per a Prades, “el 28 de maig decidim el futur del nostre poble. I ho fem entre tots, projectant què volem per a Rossell durant els pròxims quatre anys. Nosaltres desitgem i apostem pel canvi que garantisca una altra manera de governar i una escolta i participació actives”. “Les que només el PP garanteix de la mà dels veïns, la que farem possible i efectiva amb un ajuntament de tots que es reivindica amb força”, ha declarat el candidat del PP.

Explora más

Vinaros
11:05 pm, May 30, 2023
temperature icon 18°C
L: 18° H: 19°
Feels like 18.38 °C nubes dispersas
Humidity 76 %
Pressure1015 mb
Wind 10 Km/h