Entrevista al President del Vinaròs, CF., Víctor García Griñó

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • DES QUE VA SER ANOMENAT PRESIDENT, QUIN BALANÇ FA DE LA FEINA FETA FINS AL DIA D’AVUI?

Han sigut tres anys durs, on s’ha iniciat el procés de recuperació. Esportivament, cada vegada tenim un equip més competitiu. Des del primer dia en què aquesta junta entre en el club es va treballar molt, primer amb l’objectiu de pujar de Primera Regional a Preferent, mantindre’l en aquesta categoria, i sobretot sanejar econòmicament una entitat que estava a la deriva. Amb aquestes premisses i aquesta base podem i devem construir un club gran que siga referent a la província. Crec que hem retornat una alegria i una il·lusió als aficionats que feia bastants anys que no es veia. No obstant això, no cal relaxar-se i treballar per a seguir en aquesta direcció. Del que mes orgullosos estem és que fins al moment els jugadors han cobrat fins a l’ultim euro que se’ls va prometre, i que ningú pot dir que no se’ls ha pagat alguna paga.

  • TANT ROINA ERA LA SITUACIÓ DEL CLUB?

La situació econòmica era de gran dificultat: una tresoreria complicada, amb ingressos mínims que feien difícil la viabilitat del club. Cal destacar la col·laboració importantíssima de totes les empreses de la localitat que han aportat el seu granet d’arena per a ajudar a alçar el club en moments difícils. Només cal veure la quantitat de patrocinadors que cobreixen l’estadi de la Ciutat Esportiva. Anem pel bon camí, tant en l’aspecte econòmic com esportiu, i institucionalment estem recuperant prestigi. Segur que hi ha coses que podrien haver eixit millor, però el que està fet, està fet i toca mirar cap avant.

  • AQUEST ANY EL VINARÒS CLUB DE FUTBOL TORNA A TINDRE FUTBOL FORMATIU PROPI AMB UN EQUIP CADET I UN JUVENIL, QUINA IMPORTÀNCIA TÉ AQUEST FET EN EL FUTUR DEL CLUB?

El paper de el futbol formatiu és fonamental, tant per al club com per a mi, ja que les categories inferiors han de ser la base del club. Volem ser un club formador, tant esportivament com vitalment. La nostra intenció és comptar amb el millor staff possible i fer una escola de futbol atractiva en la qual els pares tinguen la certesa de què els seus fills s’educaran d’igual manera en coneixements futbolístics com en valors de respecte, disciplina, tolerància i treball en equip. Estem treballant per a tindre a gent molt preparada que porte els grups que es crearan la temporada vinent. Quan un treballa en la formació ha de tindre molta cura, perquè pot ser un formador o un deformador i nosaltres tenim clar que apostarem pel primer.

  • DES DE LA TEMPORADA PASSADA S’HAN INSCRIT UNA QUANTITAT NOTABLE DE JUGADORS ESTRANGERS, ESPECIALMENT VINGUTS D’AMÈRICA. A QUÈ ES DEU AIXÒ?

Gràcies a la col·laboració que manté el club des de fa un parell d’anys amb l’empresa ETURE SPORTS, el Vinaròs Club de Futbol ha tingut la possibilitat d’inscriure a jugadors de qualitat a cost zero. Si no fora per ETURE SPORTS, al qual agraïm tot el suport que ens dona, difícilment podríem conformar una plantilla amb el nivell actual, ja que els pressupostos amb els quals compten la gran majoria de clubs de la província impossibilita que nosaltres puguem competir de tu a tu a l’hora d’adquirir jugadors. Si investigues un poc la causa d’aquesta diferència entre el nostre i els altres clubs, ens adonem del poc suport econòmic que rebem per part de les nostres institucions a comparació dels altres. Crec que és un fet que ens hauria de fer reflexionar el perquè d’aquestes limitacions que ens impossibiliten créixer com a entitat.

  • SI AQUEST ANY LA JUNTA RENOVA EL MANDAT, QUIN SON ELS PRÒXIMS OBJECTIUS?

Fonamentalment acabar el treball. Hem avançat molt en aquests tres anys. Vivim en una certa estabilitat necessària. Els objectius són clars. A nivell econòmic, intentar complir amb les nostres obligacions com fins ara. A nivell esportiu, estar on ens mereixem sabent la dificultat que comporta. A nivell social, estem convençuts que el treball donarà els seus fruits per a regenerar la massa social, ens vam trobar amb un club amb 30 socis i a dia d’avui en som vora 300. A nivell institucional, mantindre l’estabilitat i la imatge del club. Més altres reptes que arribaran i que també són ambiciosos i bonics com formar una pedrera de jugadors potent.

  • ÉS UNA ESPINA CLAVADA NO VEURE MÉS GENT A L’ESTADI?

Efectivament, tractem contínuament d’idear plans per a captar més aficionats i hem realitzat diverses propostes per a cridar l’atenció i aconseguir que més gent vaja a l’estadi i simpatitze amb l’equip. en el seu moment vam entendre que regenerar la nostra massa social a futur ens permetria tindre uns resultats que podriem palpar en els pròxims anys. Continuarem apostant per la gent jove, pels xiquets i perquè l’aficionat vinarossenc tinga altres cicles de vida.

  • UN ÚLTIM MANDAT?

Sincerament em costa creure que puga seguir vuit anys seguits. Han sigut quasi quatre anys molt durs, de molt de desgast, amb una pandèmia pel mitjà, i soc un privilegiat perquè estic al club que vull des de xicotet. Vull jo tant a aquest club que el meu desgast està sent molt gran. Aquests quatre anys se’m fan llargs perquè per a mi han sigut una vida sencera.

  • PER A FINALITZAR, QUE ELS HI DIRIA ALS SOCIS I SEGUIDORS DEL VINARÒS CLUB DE FUTBOL?

En aquests moments volem reiterar la nostra confiança en un projecte que ha consolidat a la nostra entitat centenària en Preferent, després de molts anys de sofriment i de deambular en categories on no ens mereixem estar. Es jugue bé o es jugue malament, l’equip necessita el suport de la graderia i que durant noranta minuts que dura el partit s’estiga a mort amb l’equip. Continuarem treballant com en aquests últims quatre anys per a continuar fent història i fer cada dia més gran al Vinaròs Club de Futbol. Aquí la gent sent molt al Vinaròs, això ho he pogut palpar, però arriba el moment de renovar la il·lusió. Cal tindre confiança, perquè els necessitem. Si comencem a pensar que tot anirà malament acabarà per anar malament. Hem de ser tots positius. Jo sé que el futbol es viu com una passió i que l’afició vol resultats esplèndids ja, però tot necessita el seu temps. La meua única petició és que tots pensem pel bé del club, i presumir del nostre #ORGULLVINAROSSENC.

JOAN BELTRAN QUINTERO

Explora más

Vinaros
10:47 am, March 15, 2023
temperature icon 18°C
L: 18° H: 18°
Feels like 17.53 °C nubes dispersas
Humidity 46 %
Pressure1019 mb
Wind 3 Km/h