Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

ERPV – Podem – EUPV aposta pel bus urbà a Benicarló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Els candidats Enoc Altabás i Ana López explicaran les seues iniciatives aquest dimecres 22 al mercat de la plaça de la Constitució.

La creació d’una nova línia urbana d’autobús és una de les propostes del programa electoral de la coalició benicarlanda que formen Esquerra Unida, Podem i Esquerra Republicana. Així, aposten per facilitar la mobilitat en transport públic entre els diferents serveis i les zones més allunyades de la població, com ara el Centre de Salut, el polígon industrial o el centre comercial.

El candidat a l’alcaldia de Benicarló per la coalició d’esquerres, Enoc Altabás, advoca per “la implantació d’un servei públic necessari per a la gent gran, per als treballadors i per als nostres joves, facilitant-los el transport al lloc de treball i a serveis de salut o oci, i col·laborant en la descongestió del trànsit de vehicles privats”.

Si bé es tracta d’una competència municipal obligatòria només per als municipis de més de 50.000 habitants, l’Ajuntament de Benicarló va encarregar en 2018 un estudi de planificació de mobilitat que proposava la implantació d’aquest servei per a la nostra localitat, actualment amb més de 29.600 empadronats.

Els candidats Altabás i López atendran els dubtes i inquietuds de la ciutadania este dimecres de matí en una paradeta informativa a la plaça de la Constitució de Benicarló, coincidint amb l’habitual mercat ambulant de fruita i verdura.

Explora más

Vinaros
1:17 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 20° H: 23°
Feels like 22.65 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h