Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, impulsa l’acceleració empresarial de 9 empreses de Castelló en la 11a edició de Castellón Global Program

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

  • Des de l’any 2013 el programa d’acceleració empresarial, cofinançat amb la Diputació de Castelló, ha fet costat a 105 empreses de 35 municipis de la província
  • El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, participa en la clausura de l’onzena edició i ha afirmat que “des de la institució provincial, continuarem col·laborant i treballant perquè este programa siga un referent i continue la seua marxa”

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, ha clausurat l’onzena edició del Castellón Global Program, el programa d’acceleració empresarial dirigit a empreses de la província. Des del seu llançament en 2013, esta iniciativa, impulsada en col·laboració amb la Diputació de Castelló, s’ha consolidat referència clau en l’impuls del creixement empresarial a la regió, fent costat a 105 empreses de 35 municipis i fomentant la innovació en la seua activitat.

Durant esta edició s’han incorporat canvis en el model del programa a fi de garantir l’impuls de cada signatura, personalitzant al màxim l’acompanyament a les empreses participants i prestant especial atenció a les necessitats específiques de cadascuna abordades amb currículums formatius adequats.

En la cerimònia de clausura ha participat el diputat provincial de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés; el vicerector d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica, David Cabedo; i Nerea Molina, tècnica responsable de la coordinació del programa per part d’Espaitec.

Pallarés ha destacat que “Castellón Global Program ha sigut molt més que un programa d’acceleració empresarial, ha sigut una plataforma que ha impulsat a nou empreses a aconseguir noves altures, a transcendir els seus propis límits i a crear un impacte tangible en la nostra economia provincial i en alguns casos, molt més allà”. El diputat de Promoció Econòmica ha mostrat el compromís de la Diputació de Castelló a continuar impulsant este programa amb l’objectiu d’ajudar les empreses a definir i posar en pràctica un pla de creixement empresarial personalitzat. “Des de la institució provincial, continuarem col·laborant i treballant perquè este programa siga un referent i continue la seua marxa”, ha subratllat.

Per part seua, Cabedo ha assegurat que Castellón Global Program és un programa que, a més de consolidar el teixit empresarial de la província, serveix per a acostar les empreses a la Universitat Jaume I, destacant el paper d’esta institució per a funcionar com un departament d’investigació i innovació per a petites i mitjanes empreses.

Finalment, Molina ha afirmat que des d’Espaitec i Diputació ja s’està treballant en la preparació de la pròxima edició de la iniciativa on, entre altres accions, s’emmarcaran iniciatives com la cinquena edició de Innovatossals.

Empreses de la 11a edició

En l’onzena edició del programa han participat nou empreses pertanyents a sectors d’activitat com a energia, educació, màrqueting i intel·ligència artificial: Implica’t Desarrollo Sostenible; Solic Ingeniería de Control; Fonmevi; Somnia Serveis Psicoeducatius; Q.ido Serveis a Domicili; NextAI; Simbionte; Tra-la-rá i Gregal Ecodesign.

Explora más

Vinaros
8:28 am, May 28, 2024
temperature icon 20°C
L: 18° H: 20°
Feels like 19.59 °C nubes
Humidity 78 %
Pressure1020 mb
Wind 5 Km/h