Esports prepara la Campanya d’Estiu amb la participació de les entitats locals

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Les entitats poden enviar les propostes fins al 7 de maig. Les activitats estaran subjectes a la normativa sanitària i al compliment de les restriccions que hi haja en cada moment.

La Regidoria d’Esports està preparant les activitats que formaran part de la Campanya Esportiva d’Estiu, per la qual cosa invita les entitats locals a enviar les seues propostes d’activitats esportives a realitzar entre el 18 de juny i l’11 d’agost en les instal·lacions esportives municipals o en la via pública.

En concret, les propostes que es poden enviar poden ser campus esportius, tornejos o campionats populars, esdeveniments populars, esdeveniments federats o activitats de formació, entre d’altres. Les propostes d’activitats es poden enviar a través de la seu electrònica fins al 7 de maig.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha declarat que «ens agrada comptar amb la participació de les diverses entitats esportives del municipi i per això les invitem a enviar propostes d’activitats, que sempre estaran subjectes a la normativa sanitària en cada moment».

A més d’estar subjectes a la norma sanitària, totes les activitats han d’incorporar una proposta de protocol preventiu del covid-19 i un responsable de l’entitat encarregat del seu control.

[themoneytizer id=”55754-16″]

 

Explora más

Vinaròs,ES
12:58 pm, July 25, 2022
temperature icon 35°C
L: 35° H: 37°
Feels like 41.64 °C muy nuboso
Humidity 61 %
Pressure1015 mb
Wind 18 Km/h