Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Està l’esport a Vinaròs en runes?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Just ara fa una setmana compareixia el regidor d’esports Lluís Adell en una roda de premsa on personalment esperava una mirada endavant en matèria esportiva.

La sorpresa era majúscula, les primeres paraules van ser tirar per terra el treball de la regidora Begoña López i del regidor José Chaler, per al que els escriu suposo que també n’hi havia una part, però en el meu cas després de sis mesos al capdavant de la regidoria, la veritat, en aquest cas m’agraden més els fets que les paraules, així que personalment poc m’afecta i el temps dirà.

Personalment, crec que començar una roda premsa dient que l’esport a Vinaròs està amb un estat ruïnós i posteriorment presentar com a novetat el campionat d’handbol platja, (es va fer reunió prèvia amb el regidor de turisme Marc Albella, els responsables del club a Vinaròs, el tècnic de la casa i el representant de la federació), entenem els temps polítics, però tot tan malament no ho hem fet.

La segona novetat, la dels jocs castellonencs, si la memòria no em falla, va ser una proposta que es va traslladar a la regidoria d’esports quan jo era regidor, i que el tècnic va treballar juntament amb el de serveis socials. Ens alegrem moltíssim que sigui una realitat aquest 2024.

La tercera novetat és la fira de l’esport, amb col·laboració publicoprivada, aquí pensem, a falta de la roda de premsa pertinent per part del regidor, que el que farà serà recuperar una iniciativa del senyor Chaler, aturada per la pandèmia, i li donarà una altra forma, no sigui que ens diguin que és el mateix que va proposar ell i la presentarà. Aquesta pensem que no serà d’altra que recuperar la col·laboració amb l’associació de centres esportius de Vinaròs.

I que dir del treball que s’estava duent a terme, per a utilitzar l´esport com a eina de millora de la salut, sobre tot en persones majors, amb sobrepès i salut mental, amb la finalitat d´arribar a posar en marxa la recepta esportiva, que tant insistia el ara regidor d´esports quan estava a la oposició.

Dit això, el PSPV de Vinaròs, ha apostat i seguirà apostant per l’esport, ho hem fet sempre i ho continuarem fent, tant Begoña López com José Chaler van treballar per desenvolupar un pla per l’esport i d’instal·lacions esportives a Vinaròs, aquest pla, desconeixem si el senyor Adell procedirà amb la seua actualització, comptava amb la participació de totes les entitats i personalment la idea que jo portava era continuar amb el seu desenvolupament. El dia d’avui el Consell Municipal d’Esports encara no està constituït. Al plenari ja hem aprovat les modificacions del reglament perquè aquest sigui una realitat. La pregunta que em faig és: ¿a què espera el senyor regidor d’esports a donar participació, veu i vot a les entitats esportives?

Esperem que en un futur les rodes premsa del regidor d’esports comencen amb paraules de suport cap a les entitats, amb projectes i idees que facin avançar l’esport a Vinaròs i no tirant el treball de les persones que l’han precedit per terra.

L’esport es mereix sumar, sumar a la societat civil, sumar a les entitats i sumar als grups polítics. En una cosa si que coincidiré respecte a la seua roda de premsa senyor Adell: Vinaròs té uns molts bons tècnics i tècniques en matèria esportiva.

Edu Barberà Pla – Secretari General PSPV-Vinaròs

Explora más

Vinaros
10:10 am, May 25, 2024
temperature icon 22°C
L: 20° H: 22°
Feels like 22.08 °C muy nuboso
Humidity 80 %
Pressure1018 mb
Wind 6 Km/h