Festa de Sant Roc de Canet

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Benvolguts amics:

Arribats a les darreries del mes de Septembre, com tots els anys, l’Associació Cultural Colla “El Pixaví”, com a ermitana honorífica del llogaret i ermita de Sant Roc de Canet, s’apresta a celebrar unes senzilles però a la vegada entranyables festes, on la germanor, el record de les tradicions i les “ganes de fer festa” ens omplin de joia i ens fan sentir-nos una mica “mes poble”.

I aquesta festa, -que enguany celebrarem el proper diumenge dia 25 de setembre-, volem que siga de tots, per això tots els actes programats són a la vegada que populars, oberts a tots els veïns.

Lluny de protocols excessius i de solemnitats, però dins el màxim respecte per tot allò que fem, volem compartir amb tots les activitats del día. El Pixaví si s’ha caracteritzat per alguna cosa, sempre ha estat per la seua hospitalitat.

Adjunt us remitim el programa elaborat, on, -com podeu comprovar- hi ha actes religiosos i lúdics al costat d’homenatges i records, per aquells que han contribuit al fer de Castelló i el seu terme, allò del que a hores d’ara, ens sentim molt orgullosos.

Agraint-vos de bestreta l’atenció que estem segurs ens dispensareu, i amb el prec que contribuiu a la seua máxima difusió, rebeu la nostra més distingida consideració.

Comissió de festes de Sant Roc de Canet. Colla Pixaví

Sant-Roc22_Programa

Explora más

Vinaros
7:41 am, September 13, 2023
temperature icon 22°C
L: 19° H: 22°
Feels like 22.31 °C cielo claro
Humidity 66 %
Pressure1017 mb
Wind 9 Km/h