Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Festival de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Aquest any s’ha tornat apostar per la modalitat de Festival de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs. Per aquest motiu, la directiva de les Joventuts Musicals, ha treballat de valent per portar al Festival tres concerts de gran qualitat artística i interpretativa que s’oferiran a l’Auditori Municipal, que ben segur faran gaudir als assistents amb unes magnífiques interprestacions.

Començà el festival el passat dissabte 28 d’octubre amb el concert del duet format pel pianista Alan Branch i el violoncel.lista vinarossenc Jesús Miralles, el 4 de novembre será el torn de del Quartet Prysma, amb la veu de la soprano Iolanda Dolcet, que oferirà un variat repertori d’òpera, mentre que el 11 de noviembre tancarà el festival el grup MaBc Duo, un duet diferent que de ben segur sorprendrà al públic per la seua originalitat. Quan arribem a novembre, gaudim d’unes jornades, en la que Vinaròs vibra amb la bona música, i com cada any amb l’enorme satisfacció del treball ben fet, gràcies, al treball pacient, acurat i continuat de Juventuts musicals de Vinaròs, que ja ha arribat a la seua 23a edició

L’ambició dels seus organitzadors, Joventut musicals a Vinaròs, ha esta sempre la d’engegar-lo any rere any i portar el nom de Vinaròs al costat de la millor música jove de cambra per tot l’Estat Espanyol i ambé, arreu del món. Fem una crida als jovens músics i encoratjar-los a participar perquè ells són la llavor imprescindible per a que la música de demà continue sent un un llenguatge universal capaç de canviar el món. La seua música, el seu treball amb tota seguritat farà que  la nostra societat sigue millor,si més no més sensible i tolerant.

Són moltes les persones que hi treballen, perquè aquest festival sigui un èxit col.lectiu de tot Vinaròs. Creïem , sincerament, que tots i totes els hem d’estar enorment agraïts. I, per suposat, també cal donar les gràcies a tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes, tant de Vinaròs com de la rodalia que,tardor rere tardor, amb la seua fidel presència han recolzat aquest projecte. Així mateix, tots i totes hem de seguir treballant per superar problemes,per llimar imperfeccions, per concretar projectes i obrir portes que facen que el Festival de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs continue viu  i dinàmic. Tots tenim la responsabilitat d’espentat en la direcció que sigui la millor per al concurs, perquè aixi sumen un bon element per a la ciutat que estimen i en la que creiem amb totes les nostre forces.

Volem reiterar una vegada més el nostre agraïment a Juventus musicals de Vinaròs i a totes les persones que han fet possible aquest esdeveniment, així com la voluntat de l’Ajuntament de Vinaròs, de que continuarà treballant per tal de convertir la nostra ciutat en un referent cultural de qualitat.

Explora más

Vinaros
11:45 pm, June 22, 2024
temperature icon 24°C
L: 21° H: 24°
Feels like 23.91 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h