Finalitzen les millores a la zona del Morrongo

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • 🏖 Finalitzem les millores a la zona del #Morrongo, que facilitaran la circulació i optimitzaran les vistes👇
  • ✅ Zona d’aparcament per als vehicles d’emergències 🚑
  • ✅ Aparcaments per a persones amb discapacitat ♿️
  • ✅ Places per a motocicletes 🛵
  • ✅ Nou pas per a vianants🚶

S’han ampliat els carrils de circulació per a vehicles a la intersecció entre el Passeig Marítim i l’avinguda del Marqués de Benicarló. A més, s’han afegit noves places d’aparcament per a discapacitats i s’ha habilitat un nou pas per a vianants.

La Brigada d’Obres i Serveis, amb la col·laboració de la Policia Local, ha realitzat una actuació per a millorar la circulació de vehicles i la visibilitat a la zona de la platja del Morrongo, un punt que acumula molt de trànsit de vehicles durant tot l’any, especialment a l’estiu.

El regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, ha explicat com s’ha realitzat l’actuació: «Hem traslladat la zona per a vehicles d’emergència a la vorera de dalt, de manera que hem guanyat espai per al pas de vehicles, i hem habilitat una zona de càrrega i descàrrega al carrer de la Companyia del Port».

Per altra banda, on fins ara estacionaven les ambulàncies, s’han habilitat aparcaments per a motocicletes. «Amb això —ha aclarit el regidor— hem millorat la visibilitat de la platja i hem evitat el mur visual que suposava tindre aparcats els vehicles d’emergències pràcticament davant de la platja».

A més, s’han habilitat quatre aparcaments per a persones amb discapacitat i s’ha habilitat un nou pas de vianants que connecta amb el passeig que transcorre damunt de les casetes dels mariners. «Així —ha subratllat el regidor— aconseguim un accés més ràpid i segur a la zona de la platja».

Els treballs s’han dut a terme una vegada finalitzada la temporada d’estiu.

F-fcuFfWYAA_wn8
F-fcviMXkAA4EoG
F-fcyVjXcAAvG2M

Explora más

Vinaros
7:11 pm, February 29, 2024
temperature icon 16°C
L: 15° H: 16°
Feels like 15.15 °C nubes dispersas
Humidity 71 %
Pressure1011 mb
Wind 16 Km/h