Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Finalitzen les obres d’adequació del camí Les Yegües

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Les feines han suposat renovar l’asfalt del vial per oferir una major seguretat viària per a les persones que cada dia accedeixen a les seues finques

A Càlig han finalitzat les feines d’adequació del camí Les Yegües amb la millora i reparació del paviment de la carretera. Les obres han comptat amb un pressupost de 85.838€, dels quals la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca ha aportat 72.415€, mentre que la resta ha anat càrrec de l’Ajuntament amb fons propis.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que s’ha actuat en una superfície de 7.500 metres quadrats amb la reparació dels desperfectes i l’aplicació d’una nova capa d’asfalt. En aquest sentit, assenyalava que “l’última intervenció íntegra del camí Les Yegües es va realitzar aproximadament fa 20 anys i des de llavors fins ara s’havien realitzat petites actuacions per reparar els desperfectes que es produïen, per tant aquesta actuació integral era molt necessària per oferir un vial més segur”.

Borràs ha assenyalat que la millora i adequació dels camins rurals és una prioritat per a l’Ajuntament, que continuarà presentant projectes a la Generalitat Valenciana per aconseguir subvencions que permetin actuar en els vials que més ho necessiten, per garantir així uns camins i vials més segurs.

Explora más

Vinaros
11:35 pm, June 22, 2024
temperature icon 24°C
L: 21° H: 24°
Feels like 23.91 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h