Fira de la Joventut y Autos Locos

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El col·lectiu jove de Benicarló va celebrar la seva cita anual de la Fira de la Joventut a la plaça Constitució.

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Coordinadora de Penyes, van organitzar aquesta multitudinària iniciativa que reuneix cada any la ciutadania jove de la població i que no se celebrava des del 2019.

Des de les 09.00 hores la cèntrica plaça va ser l’epicentre de la festa en què no va faltar la consolidada carrera d’Autos Locos ni la música de grups i Djs locals.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, acompanyada pel regidor de Joventut, Fernando Jovaní, i membres de l’equip de govern van assistir a la inauguració de la jornada al matí, en què també van participar els membres de “Fenòmens” amb la seva batucada.

L’acte més esperat va ser la popular carrera d’Autos Bojos de les Penyes de Benicarló. Les nou entitats joves van presentar els seus bòlids davant dels competidors per començar la carrera a continuació. Les representants de cadascuna de les penyes van ser les encarregades de conduir els cotxes elaborats manualment pels membres de les comissions i decorats amb diferents i divertides temàtiques.

La competició va començar a la mateixa plaça i va discórrer pels carrers del nucli urbà, on es van distribuir diferents parades per realitzar proves i reptes. Els centenars d’assistents a la cursa van gaudir de l’emoció dels joves i van animar els participants. Cadascun dels cotxes va ser empès per dues sòcies i dos socis de cada penya, que van córrer en tres torns.

Els classificats de cada volta van ser la “Penya la Pinya”, “Penya els Tararots” i “Penya l’Embolic”, resultant guanyador el “coet” de la “Penya la Pinya”, que aquest any celebra el seu desè aniversari.

Penya La Pinya
Penya Tararots
Penya L'Embolic
Penya Alakran
Penya L'Arjup
Penya Sector Crític
Penya XQSI
Penya Masclet
Penya Sitral

Explora más

Vinaròs,ES
9:55 pm, July 26, 2022
temperature icon 27°C
L: 27° H: 28°
Feels like 30.56 °C cielo claro
Humidity 80 %
Pressure1014 mb
Wind 15 Km/h