Guillem Alsina anuncia que es presenta a la reelecció com a alcalde de Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’actual alcalde de Vinaròs, el socialista Guillem Alsina, ha anunciat este matí que tornarà a optar a la reelecció com a primer regidor de l’Ajuntament de Vinaròs.

Ho ha fet en una compareixença a la seu del partit, al costat del secretari general de l’Agrupació Local Socialista, Edu Barberá. Barberá ha iniciat la intervenció explicant que no es va obrir un procés de primàries en el partit perquè el 50% de la militància no el va sol·licitar, i Alsina va presentar llavors la seua candidatura.

Barberà ha mostrat la seua satisfacció per que Alsina haja decidit tornar-se a presentar com a candidat. “Crec que els governs socialistes al govern central, la Generalitat i l’Ajuntament han fet un treball important, i hem deixat de ser una alternativa per a passar a ser un govern consolidat per a les persones. Des de l’executiva entenem que aquesta transversalitat des de Vinaròs i fins a Madrid ha de continuar. Queden moltes coses per fer i des d’aquest moment ens posem a la seva disposició per a treballar en la llista i el programa, que ha de ser realista i pensat per a les persones”. La setmana vinent se celebrarà una assemblea per a ratificar la candidatura d’Alsina.

Alsina, de la seua banda, ha dit que “han estat mesos de reflexió, de posar-ho tot sobre la balança, fins a prendre la decisió final de tornar a encapçalar la candidatura socialista. És un honor que se’m doni una altra vegada l’oportunitat d’encapçalar la llista d’un partit que tantes coses bones ha portat a Vinaròst. El llegat que han deixat Ramon Bofill i Jordi Romeu amb aquestes sigles és molt gran i un honor per a mi i tot el grup municipal. Serà un plaer tornar a optar a l’alcaldia amb una llista electoral potent i amb garanties per a governar quatre anys més a Vinaròs i concloure tots aquells projectes que estem treballant”, entre els que va destacar els projectes pendents de l’EDUSI i els de Edificant, com l’ampliació de l’IES José Vilaplana i la nova construcció del Centre d’Educació Especial Baix Maestrat.

Explora más

Vinaros
2:49 am, April 24, 2024
temperature icon 10°C
L: 8° H: 10°
Feels like 8.68 °C cielo claro
Humidity 58 %
Pressure1016 mb
Wind 41 Km/h