Hugo Romero de TSV, deixa el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • COMUNICAT OFICIAL DE HUGO ROMERO FERRER

Aquests 6 anys de regidor han sigut els més apassionants que he viscut fins ara, poder treballar per Vinaròs i la seva gent, participar activament en l’acció política o pública del teu poble és una experiència que tots hauríem de viure i conèixer.

Per la meva banda, dir que deixo el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Vinaròs, porto temps prioritzant l’activitat pública per sobre de la salut i el cos em demana parar. En aquests temps hem reaprès que la salut és lo més important i cal cuidar-la, jo portava temps sense fer-ho i he decidit recompensar els equilibris de la balança.

Moltes gràcies a tots aquells en els que en algun moment d’aquests anys hem coincidit. Ha sigut un plaer treballar per Vinaròs al vostre costat.

A les companyes i companys que continuen, molta força i ànims. No oblidaré mai el que hem viscut.

A la gent de TSV-Podem, gràcies, des de 2014, companyerisme, activisme polític i assemblearisme. Que així continue, gràcies.

  • Comiat d’Hugo dirigida als seus companys, amics i simpatitzants de TSV-Podem

Bona tarde família, bé aquest missatge és possiblement el més difícil d’escriure des de 2014 quan vam començar en les escales de la plaça Cardenal Tarancon, sou molts els que ho recordareu. Qui diria en aquell moment que aconseguiríem tot el que hem aconseguit, un alcalde de TSV – Podem, fer història amb un projecte il·lusionant i empoderador, mantindre una forta presència a l’ajuntament en aquesta segona legislatura, ja no vaig a entrar en tot el que hem treballat tant a la seu, a la Casa de la Cultura o a l’Ajuntament aquests 8 anys.

Bé, tots em coneixeu i sabeu que ha sigut aquest projecte per mí, he centrat la meva vida al voltant d’aquest (possiblement massa) i al final la vida t’ho fa saber. És el moment en que done un pas enrere, el cos ja fa temps que em demana agafar distància i així ho he intentat però no lo suficient. Aquesta setmana deixaré el meu càrrec de regidor a l’Ajuntament, així com em distanciaré prudencialment de TSV i Podem. Ha arribat el moment que la veritat mai havia imaginat però porto massa temps prioritzant altres coses en compte de la meva salut i ara sí necessito recompensar els equilibris de la balança.

En aquests anys, són moltes experiències, molts companys i companyes, molts amics i amigues que quedaran per tota la vida i això no ens ho traurà ningú. Gràcies a tots i totes, gràcies per estar, per fer de TTSV i de Podem Vinaròs un referent de companyerisme, d’acció política, d’activisme i assemblearisme.

Gràcies de tot cor, gràcies per ser i per estar. Recordeu que TTSV – Podem som totes.

Explora más

Vinaròs,ES
4:30 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 26°
Feels like 21.17 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X