I trofeu carxofa de Benicarló i banyada solidària en favor de l’associació AVANCEM Baix Maestrat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Al voltant d’uns 80 nadadors i nadadores s’ha llançat a la mar de la Platja el Morrongo de Benicarló per una bona causa.

El migdia de diumenge 25 de febrer, la Platja urbana del municipi de Benicarló, ha sigut testimoni de la primera edició del trofeu carxofa de Benicarló i la banyada solidària en favor de l’associació AVANCEM Baix Maestrat.

Tot i que l’aigua es trobava a 14 graus, el benicarlando Dario Moros, ha recorregut els 500 metres nadant en menys de 4 minuts. També han destacat en la categoria femenina les nadadores, Llum Cervera i Maitane la Calle.

  • -Nadadora més jove: Cristina Andrea Toreras.
  • -Nadador més veterà: Vicente Llorach.

A l’iniciar la prova, s’ha realitzat un minut de silenci en record a les víctimes de la tragèdia ocorreguda a València. Per aquest mateix motiu, l’alcalde Juanma Cerda, el regidor d’esport Enrique Besalduch, el regidor d’agricultura Borja Castell i el president de la denominació d’origen de la carxofa, no han pujat a fer entrega dels premis als guanyadors i guanyadores.

Per entrar en calor, s’ha repartit un got de xocolata per a tots els assistents, cortesia de cafès BO. També han col·laborat en la prova de l’escola de Vela de la localitat, fruites Foix, IFF, restaurant Sant Rafael, denominació d’origen carxofa de Benicarló, pescados i mariscos SISCO, Turisme BLO i l’Ajuntament de Benicarló.

Guanyadores categoría femenina
Participant més jove
Participant més veterà

Explora más

Vinaros
11:15 pm, April 15, 2024
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 21.34 °C cielo claro
Humidity 66 %
Pressure1018 mb
Wind 2 Km/h