Iker Mas, Campió Autonòmic

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Dissabte passat es va disputar el Campionat Autonòmic de Llarga Distància classificatori per al Nacional que tindrà lloc el pròxim mes de Desembre a Barcelona.

El CN Vinaròs hi va acudir representat per Gemma Fibla, Iker Mas i Joan Chavarria, tots tres inscrits a la prova de 3.000 m cadascú en la seua respectiva categoria.

Cal assenyalar el gran nivell de les proves degut a la presència dels campions Europeus Júnior Masculí i Femení, que dóna continuitat a una llarga tradició d’excel.lents esportistes Valencians.

Entre els guanyadors de les diferents proves hi va irrompre el nostre nadador Iker Mas amb una merescuda victòria en la prova de 3.000 m categoria Sénior. Iker va mostrar un gran estat de forma fruit del seu gran esperit de lluita i mesos de treball constant.

Joan i Gemma van afrontar les seues proves amb valentia, competint contra nadadors de primer nivell que van imprimir un ritme trepidant des de l’inici. Tot i el gran esforç que van haver de suportar van tancar la competició en els seus registres habituals.

L’Or Autonòmic d’Iker i el bon nivell mostrat per Gemma i Joan ens fan creure possible la seva participació al Nacional de Barcelona, esperarem notícies de la Federació.

Felicitem tots tres per la bona dinàmica i els animem a continuar sempre endavant.

CN Vinaròs sempre més Lluny, més Ràpid i més Fort !!!

Explora más

Vinaros
4:18 pm, November 21, 2023
temperature icon 17°C
L: 15° H: 17°
Feels like 16 °C nubes dispersas
Humidity 57 %
Pressure1013 mb
Wind 61 Km/h