Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Inici de les obres dels espigons

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Aquesta passada setmana ja es van poder visualitzar, per part de tots els vinarossencs i vinarossenques que gaudien del bon temps al nostre passeig, una sèrie de tasques preparatòries que donen inici a les obres de remodelació de dos dels espigons més malmesos pels temporals. Es tracta d’unes obres finançades amb fons europeus i desenvolupades per Costes, amb una partida de 728.000 euros, que s’inicien a la platja del Fortí, amb l’objectiu de disposar de l’espigó d’enfront del carrer de l’Angel finalitzat per a l’inici de la temporada alta d’estiu. I d’aquesta manera, es traslladarien les obres a l’espigó de la zona de la desembocadura del riu Cervol.

Al mateix temps, Costes, aquesta vegada amb la Direcció General de Ports, realitzarà la draga al port, i la sorra extreta, quantificada en aproximadament 25.000 m3, anirà destinada a la regeneració de les platges del Fortí i Fora Forat.

En finalitzar l’actuació s’espera disposar d’unes platges amb els espigons regenerats i més sorra.

Es tracta de les obres de regeneració marítima més importants des que es va construir l’espigó en forma de T al final de l’avinguda Jaume I, ja fa d’això 30 anys. Entre mig, dues intervencions menors, l’espigó construït davant del Centre d’Inspiració Turística i el dic de la desembocadura del riu Cervol.

El termini d’execució està previst en 6 mesos, i com hem dit abans, planificat per a no interferir amb l’època estival de bany.

Unes obres esperades durant molt de temps, que permetran el gaudiment de les platges del centre de la nostra ciutat. I recordem que es tracta d’obres de manteniment i millora, però els temporals i la seua violència no depenen de qui governa, sí del temps atmosfèric tant variable i cada cop més imprevisible.

Fernando Juan – Regidor de RRHH i Cultura

Explora más

Vinaros
1:30 am, June 23, 2024
temperature icon 22°C
L: 20° H: 22°
Feels like 22.01 °C nubes
Humidity 53 %
Pressure1017 mb
Wind 19 Km/h